Zonnepanelen

Uw energiekosten blijvend omlaag gedurende 20 jaar!

We kunnen niet zonder elektrische energie in huis, immers is voor vrijwel alles in huis stroom nodig, dat zijn dus gegarandeerde vaste kosten die dagelijks terug komen jaar in jaar uit. Om te besparen kunt u natuurlijk bewust omgaan met het verbruik, Led lampen toepassen waar mogelijk en de goedkoopste energieleverancier uitzoeken, maar die leveren dan in de regel geen groene stroom voor de laagste energieprijs. Een goede reden dus zelf energie op te wekken met uw eigen zonnepanelen installatie. 


 

Beste kwaliteit, hoogste opbrengst!


Budgetketel gaat in de productkeuze niet speciaal voor de laagste prijs, wij willen namelijk alleen maar de beste producten verkopen tegen de beste prijs, kwaliteit staat bij ons ook met zonnepanelen op nummer ÉÉN. Door te kiezen voor de beste producten met de hoogste opbrengst en de langst mogelijke garantie kunt u er zeker van zijn dat een systeem ook doet wat het moet doen, renderen en presteren.

Voor onze standaard pakketten maken wij gebruik van LG zonnepanelen met een opbrengst van 320wp en Enphase micro-omvormers die samen ongekende prestaties leveren. 

 Bij de producten leest u meer over de prestaties en specificaties.
 

Complete systemen!

Budgetketel levert de systemen geheel compleet, inclusief montage op vrijwel alle soorten dakconstructies, echter gaan wij in onze offerte uit van installatie op een pannendak. Voor andere installatievormen kan een meerprijs gelden. 


 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!