Warmtepomp

Kunnen we van het gas af? 

Een vraag die ons dagelijks gesteld wordt en een onderwerp wat momenteel een grote rol speelt. Maar we kunnen niet zomaar even overstappen op een warmtepompsysteem en de cv-ketel er uit gooien, daar moet uw woning of bedrijf wel geschikt voor zijn of worden gemaakt. 

Is mijn woning of bedrijf geschikt?
Een warmtepomp werkt op veel lagere tempraturen dan een cv-ketel, dit werkt prima met bijvoorbeeld vloerverwarming, de temperaturen in een vloerverwarmingssysteem liggen binnen de range die een warmtepomp kan produceren, met radiatoren wordt het al lastig en even als een slecht geïsoleerde woning. Er komt dus veel bij kijken maar niets is omogelijk.

Doe de check
Om te bepalen of uw woning nu al geschikt is om over te stappen naar een warmtepomp, kunt u de warmtepomp check doen. Stuur een e-mail naar info@budgetketel.nl en wij sturen u de informatie aan u toe.   

Budgetketel heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van warmtepompen, daarmee kunnen wij ons een echte warmtepompspecialist noemen. Waar veel bedrijven nog maar kort of nog helemaal niet actief bezig zijn met warmtepompsystemen heeft Budgetketel al vele jaren de kennis en ervaring in deze systemen, een prettig idee dat u bij zo'n forse investering kunt bouwen op de vakman! 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!