De Rijksoverheid heeft besloten dat er per 1 januari 2016 een subsidie bedrag van 70 miljoen beschikbaar is gesteld voor investeringen in duurzame energiesystemen. Budgetketel is al vele jaren lang installateur van duurzame verwarming- en warmwater systemen en ziet de subsidie als een welkome aanvulling voor de stimulering van dit deel van de markt.

Duurzame energie voor verwarming en warmwater installatie zijn zeer zinvol voor talrijke situatie en ongetwijfeld ook in die van u. Waar mogelijk hebben wij de producten op onze website direct voorzien van de subsidie mogelijkheid. Het blijft wel zo dat u als consument zelf de subsidie dient aan te vragen bij de rijksoverheid middels uw DiGID. 

Uitgebreide informatie over de Investeringssubsidie Duurzame Energie (iSDE) vindt u via deze link op de website van de Rijksoverheid (RVO). Uiteraard helpen onze adviseur u waar nodig en mogelijk om dit proces te begeleiden. Informatie over de voorwaarden vindt u hier:
Voorwaarden voor particuliere gebruikers (ISDE) - Download folder particulier

Voorwaarden voor zakelijke gebruikers (ISDE)


Hoeveel subsidie is er voor de verschillende producten beschikbaar? 
De subsidie is afhankelijk van verschillende factoren, de RVO heeft een met een publicatie in de staatscourant laten weten hoe deze subsidie zal worden verdeeld. De adviseurs van Budgetketel kunnen u voor de verschillende producten precies vertellen welke subsidie u kunt aanvragen. Indien voor producten op onze website de subsidie reeds bekent is, staat deze ook vermeld in de offerte tabel bij de producten.

Bekijk hier alle systemen met ISDE subsidie >> 

* Budgetketel is niet verantwoordelijk voor het wel of niet verkrijgen van de subsidie, de aanvraag en toewijzing is in handen van de RVO.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!