Nieuw in 2019

Budgetketel en Neeleman installateurs bundelen hun krachten en zo gaat Budgetketel per 1 januari verder onder de vlag van Neeleman installateurs. Met deze integratie kunnen we beter inspelen op de veranderingen in de markt waar de traditionele CV-ketel op termijn zal verdwijnen en plaats gaat maken voor duurzame oplossingen zoals warmtepomp systemen. Binnen Neeleman installateurs is veel kennis en ervaring op het gebied van duurzame systemen waar men al zo’n 20 jaar actief mee is. Budgetketel maakte vanaf de oprichting in 2011 als zelfstandig bedrijf binnen de Neeleman Groep altijd al gebruik van de diensten van Neeleman installateurs, zo werden alle installaties al door Neeleman geïnstalleerd en ook de service uitvoering was al in handen van Neeleman. 

De website van Budgetketel zal blijven bestaan en ook worden uitgebreid en aangepast aan de nieuwe markten.

 

Prijzenwijzigingen

Per 1 januari 2019 zullen de prijzen van de producten wijzigen, dit heeft onder andere te maken met loonindexering en de prijsverhogingen van fabrikanten die zijn doorgevoerd op de producten. We zullen uiteraard altijd zorgen voor de beste aanbiedingen in de juiste kwaliteits verhoudingen. Bij Budgetketel koopt u een nieuwe cv-ketel voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit en service. 

 

Uw bestaande offerte

Heeft u nog een offerte met de oude prijzen dan kunt u nog steeds gebruik maken van de aanbieding zoals deze op uw offerte is aangeboden. De offerte vervalt volgens de offerte voorwaarden 60 dagen na ontvangstdatum en daarna kunt u geen gebruik meer maken van ons voorstel en zal u een nieuwe offerte moeten aanvragen. 

 

Nieuwe campagnes

De nieuwe campagnes welke vanaf nu actief zijn, kunnen niet worden gecombineerd met de oude offertes, en zijn allen geldig vanaf BK-nummer 201914009. Uiteraard kan een oude aanbieding ook worden geüpdatet naar de nieuwe prijzen als dit gunstiger voor u is of worden aangevuld met extra opties. 

We helpen u graag verder. 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!