DE DUURZAME VERVANGER VAN DE CV-KETEL

De nieuwe alpha innotec LWDV is dé oplossing voor het een-op-een vervangen van de CV-ketel. De combinatie van hoge CV-water temperaturen, natuurlijk koudemiddel, fluisterstil bedrijf, modulerend en energiezuinig maakt dat de nieuwe LWDV een gamechanger is, die in heel veel gevallen direct inzetbaar is. De LWDV maakt het mogelijk dat een groot deel van de 7 miljoen woningen met een gasaansluiting sneller en zonder grote verbouwing van het gas afgehaald kunnen worden.
 

De LWDV met Subsidie kopen

Op de LWDV is via de RVO.nl een subsidie beschikbaar voor particulieren van € 2100,00 (peildatum 25-10-2018) Hierdoor wordt het aanschaffen van deze warmtepomp zeer interessant. 
 

Is de LWDV warmtepomp geschikt voor mij?

In de meeste omstandigheden is de LWDV te plaatsen ter vervanging van de cv ketel. Het afgiftesysteem moet wel geschikt zijn voor een maximale aanvoertemperatuur van 70 graden. Uiteraard is een lagere aanvoertemperatuur gunstiger voor de maximale prestaties. De LWDV heeft een buiten- en binnendeel. Het buitendeel kan op diverse plekken gemonteerd worden. Hier moet u plek voor hebben. Ook voor het binnendeel moet ruimte zijn. Warm tapwater wordt bereid door middel van de warmtepomp. De boiler heeft een opslag van 178 of 300 liter. Dit is afhankelijk van de uitvoering. Hiermee is de LWDV geschikt om uw cv ketel te vervangen.

Geen producten beschikbaar

Een-op-een vervanging

De nieuwe alpha innotec LWDV kan de bestaande CV-ketel een-op-een vervangen, zonder grootschalige renovatie van de betreffende woning. De bestaande afgiftesystemen (vaak HT-radiatoren) kunnen hierdoor intact blijven
 

Gemakkelijk te installeren

De LWDV is een beproefd concept. Veel hydraulische componenten zijn namelijk reeds geïnstalleerd. Door het flexibele systeem zijn er veel installatie- en combinatiemogelijkheden.
 

Milieuvriendelijk

Met het energielabel A++ en natuurlijk koudemiddel (R290 propaan) is de LWDV zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is de LWDV één van de stilste lucht/water warmtepompen op de markt.Budgetketel heeft ruim 18 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van warmtepompen, daarmee kunnen wij ons een echte warmtepompspecialist noemen. Waar veel bedrijven nog maar kort of nog helemaal niet actief bezig zijn met warmtepompsystemen heeft Budgetketel al vele jaren de kennis en ervaring in deze systemen, een prettig idee dat u bij zo'n forse investering kunt bouwen op de vakman! 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!