Thermostaten

Cv-ketel vervangen? Daar hoort ook een slimme thermostaat bij! Budgetketel levert alle Intergas cv-toestellen standaard met de Honeywell Round inComfort thermostaat.

 

Intergas incomfort

Intergas inComfort (WiFi) thermostaat

De Intergas incomfort is een een slimme Wi-Fi thermostaat welke in verbinding staat met uw draadloze netwerk. Zo kunt u van afstand bekijken hoe warm het thuis is en kunt u op afstand de temperatuur aanpassen. Daarnaast geeft de app direct inzicht in de prestatie’s van uw ketel en staat u in direct contact met Budgetketel.nl. 

Intergas comfort touch

Intergas Comfort Touch

De Intergas Comfort Touch is een thermostaat met ongekend gebruikersgemak in een verbluffend compact en modern design.
Door gebruik te maken van een touchscreen is de bediening intuïtief, eenvoudig en simpel. De compacte afmetingen en het moderne design zorgen ervoor dat de thermostaat probleemloos in elk interieur past. De Intergas Comfort Touch is een modulerende kamerthermostaat waarbij gebruik wordt gemaakt van het Open Therm protocol om het vermogen van de CV-ketel automatisch aan de gewenste warmtebehoefte aan te passen. Een zuinige werking van het toestel wordt hierdoor blijvend gegarandeerd. De Comfort Touch thermostaat werkt
alleen met cv-ketels die smartpower ondersteunen, dit zijn Intergas toestellen vanaf bouwjaar 2017.

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!