Budgetketel is opgericht in 2011 als een zelfstandig bedrijf binnen de groep Neeleman bedrijven als online verkoopportaal voor cv-ketels. Inmiddels is de markt sterk veranderd en is de vraag naar duurzame systemen een dagelijkse bezigheid. 

In 2018 werden de gasverbuikers zoals cv-ketels ter discussie gesteld en wordt er een einde aan het gasketel tijdperk geroepen, hoewel dit nog wel een aantal jaren op zich laat wachten stappen nu al veel mensen over op duurzame systemen. 

Per 1 januari 2019 zijn de activiteiten van Budgetketel volledig geïntegreerd in Neeleman installateurs, Neeleman heeft al sinds eind jaren ‘90 de expertise in duurzame systemen en is hiermee een duurzame installateur van het eerste uur. Om deze kennis volledig te kunnen benutten gaat Budgetketel verder als merk van Neeleman installateurs en wordt de website verder geoptimaliseerd in het aanbod van duurzame systemen. 

Het doel van Budgetketel is het aanbieden van verwarming-, en energiebesparende systemen met een zeer hoog kwaliteitsniveau waarbij de prijs is afgestemd op de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Ons motto is dus niet de goedkoopste te willen zijn, maar de beste!

Budgetketel streeft naar perfectie in vakmanschap, veiligheid en kwaliteit. 

Kiest u voor Budgetketel, dan kiest u een landelijke installateur met ruim 80 jaar ervaring in de installatietechniek. We heten u van harte welkom, ruim 20.000 klanten gingen u voor!  


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!