Nefit

Nefit Enviline hybride (Monoblock 5.0 B-S) warmtepomp

Tot 40% besparing met een Nefit Enviline Warmtepomp!

Van € 16320,51

€ 12731,511

inclusief montage en 21% BTW

1. U kunt voor deze installatie € 3000,00 subsidie aanvragen.
Meer informatie over de Investeringssubsidie Duurzame Energie (iSDE)

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Nefit Enviline hybride (Monoblock 5.0 B-S) warmtepomp
Hybride warmtepomp
€ 16.320,51
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Campagnes en aanbiedingen

Warmtepomp service- en onderhoudsabonnement, vanaf eerste maand 8,28 per maand (minimale looptijd 3 jaar)
€ -89,00
Budgetketel koop online deal
€ -500,00

Overige kortingen en/of subsidies

ISDE Subsidie KA00367 Nefit EnviLine A/W Monoblock 9.0 B-S
€ -3.000,00

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 12.731,51 1
Leveren en monteren van de Nefit Eniviline Bivalent monoblock op de bestaande opstelplaats van het verwarmingstoestel, inclusief aanbrengen 1 meter leidingwerk vanaf het toestel naar de installatie. Expansivat met 10 jaar garantie is inbegrepen en het plaatsen van het buitendeel, inclusief leidingset van 5 meter is in deze basis installatie opgenomen.
1. Het factuurbedrag zal € 15.731,51 bedragen. U kunt voor deze installatie € 3.000,00 subsidie aanvragen

Kenmerken

Bent u op zoek naar energie besparing of naar een goed rendement op uw geld wat op de bank staat, kies dat voor een duurzame investering in bijvoorbeeld de Nefit Tower Solar warmtepomp installatie waarmee u tot wel 40% kunt besparen. De hoge kwaliteit zorgt voor een lange levenduur van een dergelijk systeem waarmee uw investering is veilig is gesteld.

Maar er zijn meer voordelen te behalen, u maakt gemiddeld twee label-stappen voor uw woning waarmee u in één keer misschien wel een a-label kunt behalen, de meerwaarde voor uw woning kan hierdoor zo’n 3% bedragen en vertaald zich in een gemiddelde stijging van 6000 euro.

Maar wat kunt u er mee?

Mogelijk kunt u afscheid nemen van uw gasketel en gasmeter, afhankelijk van uw situatie kan dit een van de vele mogelijkheden zijn waar we op uit kunnen komen. Onderzoek en berekeningen zullen moeten uitwijzen of het kan. Nefit het 48 soorten systemen die allemaal verschillende mogelijkheden bieden voor tal van situaties.

 

Meer kenmerken

Systeem soort Hybride
Vermogen verwarming 5.0kW (A7/W35)
COP Coefficient of Performance 4,6
Vermogen koeling 5,9kW (A35/W18)
Warmwater (combi) Nee, combiketel benodigd

Montage en installatie

Deze nieuwe warmtepompinstallatie wordt vakkundig geïnstalleerd door onze warmtepomp specialist, met ruim 20 jaar ervaring in warmtepomptechniek verzekeren wij u van het juiste advies, kennis en kunde om van de ingewikkelde warmtepomp techniek een installatie te maken welke uitstekend past in uw situatie . Deze offerte gaat uit van een levering en installatie een hybride warmtepomp installatie op basis van standaard montage, de standaard montage omvat het volgende;

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief

Campagnes en aanbiedingen

Laat je oude cv-ketel door Budgetketel vervangen en koop of lease een nieuwe met altijd één of meerdere van onze beste aanbiedingen en/of campagne’s. Bij Budgetketel koopt u voor beste prijs met de hoogste kwaliteitsgarantie. De kortingen zijn al in de totaalprijzen verwerkt.

Kenmerken

De Nefit Enviline Monoblock bivalent warmtepompsysteem (Monoblock 9.0 B-S) wamtepomp systeem wordt gebruikt in combinatie met een bestaande of nieuwe cv combiketel. Het warm water voor douche, bad of keuken wordt geleverd door de combiketel (apart bij te bestellen) en de cv-ketel werkt als bijverwarmer voor de verwarming. Het voordeel van deze installatie is dat u in de meeste gevallen uw woning verwarmd met de warmtepomp (let op het benodigde vermogen) en als het nodig is komt de cv-ketel in. Dit systeem werkt plug & play en kan worden uitgebreidt met een zonneboiler systeem of zonnepanelen. Bij de worden ook door Budgetketel geleverd, het warmtepomp buitendeel met een vermogen van 9,0 kW.

De Monoblock variant heeft als voordeel dat deze minder geluid (40dB(A) maakt ten opzicht van de splitunit met 55 dB(A) waardoor deze nog meer mogelijkheden heeft om in een bebouwde omgeving te plaatsen.

De Nefit Enviline Split is een warmtepomp waarbij geen “dure” grondboring voor nodig is, deze warmtepomp maakt gebruik van de buitenlucht om de warmte te onttrekken welke nodig is om de woning te verwarming en het warmwater op temperatuur te brengen. Het buitendeel is met twee leidingen verbonden met het binnendeel en is anders dan bij het monoblock afgevuld met koudemiddel.

De Nefit warmtepomp specialist

De website van Budgetketel is onderdeel van Neeleman Installateurs. Met ruim 80 jaar everaring in de installatiebranche en al ruim 19 jaar ervaring als installateur voor warmtepompen bent u bij ons aan het juiste en betrouwbare adres voor goed advies en deskundige installatie.

Subsidie

Sinds 1 januari 2016 heeft de overheid een ISDE subsidie beschikbaar gesteld die een extra stimulering geeft om te investeren in een duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf. De subsidie op warmtepompen bedraagt zo’n 1000 tot 2600 euro, voor het zonneboiler deel kan de subsidie oplopen tot zo’n 1700 euro. De ISDE subsidie is afhankelijk van de gekozen configuratie en er zijn voorwaarden aan verbonden waar wij u over informeren.

Energie besparen

De warmtepomp techniek is erg efficiënt in het verbruik ten opzichte van een gasketel, u kunt tot zon 40% besparen en dat is erg veel en zelfs meer dan bij de introductie van de hoog rendement cv-ketel in de vorige eeuw. De besparing zal uiteindelijk alleen maar groter worden als de energieprijzen gaan stijgen.

Ik investeer slim


Budgetketel biedt u verschillende mogelijkheden om uw nieuwe installatie aan te schaffen, u kunt er voor kiezen om direct af te rekenen, maar wat ook kan is een duurzaamheidslening af te sluiten bij het door de overheid gestimuleerde Energiebespaarlening van hrt Nationaal Energie Bespaar Fonds waar u mits u er voor in aanmerking komt voor een zeer laag rentetarief de aanschaf of een deel daarvan kunt financieren.
 

Zonnepanelen

Maakt u complete stappen in energiebesparing, dan hebben wij nog zonnepanelen voor u waarmee u bijvoorbeeld een deel of alle energie die nodig heeft om te verwarmen volledig zelf kunt opwekken, in combinatie met de zonnecollectoren die wij op de Tower Solar kunnen aansluiten bent u verzekerd van een geweldige installatie waar u trots op kan zijn. Meer weten over onze zonnepanelen, neem dan contact met ons op ( 088-5006050 ) of kijk hier!
 

De kwaliteit van Budgetketel

Waarom zou u met Budgetketel in zee gaan, nou daar weten wij het antwoordt wel op. Budgetketel heeft zijn succes te danken aan de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren, onze vaste klanten hebben deze ervaring en zijn hier lovend over (zie onze reviews). Onze goed geschoolde installateurs zijn echte vakmensen en weten precies wat ze doen, samen met de werkvoorbereiding en de technische specialisten bouwen zijn de mooiste installatie tegen een betaalbare en concurrerende prijs, dat is één van de vele pluspunten van Budgetketel.
 

Nefit

Nefit is een Nederlandse fabrikant die onderdeel uitmaakt van het Duitse Bosch, één van de grootste bedrijven ter wereld met een enorme knowhow die zich vertaalt in de producten die zij ontwikkelen voor al deze markten. Kwaliteit is ook voor Nefit een van de belangrijke peilers, zij zullen nooit de goedkoopste kunnen zijn, maar behoren wel tot de beste fabrikanten van verwarmingsproducten die er zijn. Nefit heeft een sterke service organisatie die altijd klaarstaat om de klant te ondersteunen waar nodig.
 

Het nieuwe verwarmen

Voor nu en in de toekomst een hoog rendement op uw investering, kies voor het nieuwe verwarmen met een een warmtepomp systeem van Budgetketel.
 

Het traject

Om te bepalen welk systeem voor u de beste keus is, heeft dit aandacht nodig. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren in het maken van de beste keus waarbij alle factoren worden besproken en hieruit volgt een systeemadvies. Wordt het bivalent, of gaat u voor all-electric en neemt u afscheid van uw gasmeter in de woning,wij staan klaar om u te helpen in dit traject.
 

Meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek, of neem telefonisch contact met ons op 088-5006050

 

 

Specificaties

 • MerkNefit
 • TypeEnviline Bivalent (Monoblock 5.0 B-S)
 • SoortHybride warmtepomp
 • Hoogte / breedte / diepte (cm) binnenunit700x490x400
 • Gewicht binnenunit30
 • Hoogte / breedte / diepte (cm) buitenunit1370x930x440
 • Boiler inhoud (L)184
 • Gewicht buitenunit65
 • Verwarmingsvermogen (A7/W35)5.0
 • COP (A7/W35) (Volgens EN14511)4,6
 • Koelvermogen (A35/W18) 5,9
 • EER (A35/W18)3,6
 • Aansluitspanning buitenunit (volt)1x230
 • Zekering buitenunit (ampere)16
 • Geluidsniveau op 1m afstand in dB(A)40
 • Aansluitspanning binnenunit (volt)1x230
 • Zekering binnenunit (ampere)16
 • Systeem soortHybride
 • Warmwater (combi)Nee, combiketel benodigd

Productinformatie

Standaard montage hybride warmtepomp (6-2022)

Deze nieuwe warmtepompinstallatie wordt vakkundig geïnstalleerd door onze warmtepomp specialist, met ruim 20 jaar ervaring in warmtepomptechniek verzekeren wij u van het juiste advies, kennis en kunde om van de ingewikkelde warmtepomp techniek een installatie te maken welke uitstekend past in uw situatie . Deze offerte gaat uit van een levering en installatie een hybride warmtepomp installatie op basis van standaard montage, de standaard montage omvat het volgende;

Cv-/combiketel

Mits anders vermeld wordt de hybride warmtepomp installatie aangesloten op uw bestaande cv-ketel, uw bestaande cv-ketel gaat dus samenwerken met de warmtepomp waarbij de warmtepomp de eerste warmtebron wordt en de cv-ketel de tweede. Een hybride warmtepomp heeft meestal een vermogen van ongeveer 50-60% van het totale vermogen, dit is dus niet voldoende om bij hele strenge winters alleen de woning te kunnen verwarmen, de cv-ketel zal in een dregelijk geval de rest doen. Of deze hybride warmtepomp ook 50-60% van het vermogen kan leveren zal moeten blijken uit onze warmteverliesberekening. 

Cv-/combiketel opties

 • Verplaatsen cv-ketel i.v.m. onvoldoende ruimte, € 175,00
 • Nieuwe combiketel, € (meerprijs afhankelijk van type)

De nieuwe binnenunit 

Wordt geplaatst, afhankelijk van het type zal deze worden opgehangen en zal de staande boiler binnen 1 meter van de installatie worden neergezet en aangesloten. Bij een staande uitvoering zal deze op de grond staan. De bouwkundige vloer moet geschikt zijn voor het plaatsen van het totaalgewicht op de grond. De binnenunit en boiler worden aangesloten op het (binnen 2 meter) aanwezige leidingwerk, hiervoor zijn nodig de cv-hoofdaansluiting, condenswaterafvoer. Uitganspunt is dat de binnenunit en eventuele boiler worden gemonteerd op dezelfde plaats en in dezelfde ruimte waar de cv-ketel nu hangt. 

De levering en installatie betaat ook uit de volgende onderdelen

 • Reflex Premium expansievat, warmtepomp uitvoering;
 • Veiligheidsgroep (overstort- veiligheidsventiel beveiliging);
 • Spirotech topkwaliteit installatie- vuilfilter en luchtbellenscheider, uitvoering Spirotrap MB3 ter bescherming tegen corrosie en vervuiling van de buitenunit en (automatisch) ontluchter(s) afhankelijk van opstelling en indien benodigd; 
 • Kogelafsluiters indien nodig;
 • By-pass ventiel;
 • Inlaat- veiligheidscombinatie 8bar (alleen bij combi-uitvoering)
 • Cv- vul-/aftapkraan met gewapende vul-slangset;
 • Ontkoppelingsbuffervat, 18 tot 120 liter, geplaatst in serie;
  Afhankelijk van het merk en type wordt een ontkoppelingsbuffer geplaatst welke voldoet aan de minimale eis van uw verwarmingssteem. Is uw installatie voorzien van een naregeling dan dient buffer parallel te worden aangesloten, hiervoor is de optie Parallele buffervat aansluiting te worden geinstalleerd;
 • Benodigde leidingvoelers en sensoren;
 • Data- en communicatiemodule of regeling, lees meer over bij Service, onderhoud en servicebeheer op afstand.

De warmtepomp buitenunit 

Wordt geplaatst op rubberen Big-Foot montagebalkje op de grond of platdak. Tussen de binnen en de buitenunit wordt standaard tot 7.5 meter hoogwaardige geïsoleerde leidingen aangebracht ervan uit gaande dat het leidingwerk vanaf de warmtepomp naar de binnenunit door één enkele muur elkaar kunnen komen.

De elektrisch aansluiting van de warmtepomp buitenunit 

Wordt door onze monteur aangesloten op de aanwezige en/of door u aangebracht werkschakelaar;

 • Voor de buitenunit is afhankelijk van het type uitvoering (in de regel tot 7kW) een 230v/16A gezekerde aansluiting nodig die is voorzien van een werkschakelaar. Voor de grotere type uitvoeringen is een elektrische aansluiting nodig van 400V/16A (3-fase krachtstroom) welke is voorzien van een werkschakelaar 

De elektrisch aansluiting van de warmtepomp binnenunit 

Wordt door onze monteur aangesloten op de aanwezige 230V wandcontactdoos waar ook de cv-ketel op is aangesloten. Er is geen extra groep nodig.  

Communicatieverbinding tussen binnen- en buitenunit

Hiervoor wordt een afgeschermde communicatiekabel aangebracht en aangesloten

Buitenvoeler

De warmtepomp werkt in de meeste gevallen op basis van een buitentemperatuur regeling, ook wel een weersafhankelijke regeling, deze regeling werkt samen met de kamerthermostaat en zorgt voor de juiste cv-watertemperatuur bij hogere of lagere buitentemperaturen. Indien vantoepassing zullen wij deze monteren op een schaduwrijke plaatst. 

In de woonkamer 

Wordt zoals in de product omschrijving geleverd en geinstalleerd waar de huidige thermostaat is gemonteerd en op op de bestaande thermostaatkabel vanaf de cv-ketel. 

Inbedrijfsstelling van de warmtepomp

Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kan de installatie worden afgerond;

 • Het vullen van het verwarming en warmtepomp circuit;
 • Het nauwkeurig ontluchten van de installatie;
 • Het opstarten van de installatie;
 • Instellen van de regeling;
 • Proefdraaien, meten en controleren 
 • Controleren op lekkages
 • Uitleg en instructie

Service, onderhoud en servicebeheer op afstand

Een warmtepomp is niet ingewikkeld maar werkt anders dan een cv-ketel, heeft vaak wat meer nazorg nodig. Iedere woning is anders en reageert anders op watertemperaturen. Wij willen onze werkzaamheden zo perfect mogelijk uitvoeren en na installatie u de beste zorg kunnen geven. Naast een service- en onderhoudscontract vinden wij servicebeheer op afstand een zeer belangrijk optie om u onder bepaalde omstandigheden snel en onafhankelijk van de tussenkomst van één van onze servicemonteurs bij ter plaatse op afstand bepaalde instellingen aan u systeem te kunnen doen die nodig zijn om b.v. het systeem te optimaliseren naar uw wensen en gebruik. Uiteraard enkel als u hierom vraag. 

 • Online service- en communicatiemodule
  Wordt door ons standaard geleverd, gemonteerd en geprogrammeerd en aangemeld op het serviceplatform van de fabrikant van uw warmtepomp. Gratis 12 maanden monitoring, servicebeheer op afstand is standaard inbegrepen en met een service en onderhoudscontract ook na 12 maanden gratis.  


Opties en meer- en minderprijzen

Onze aanbieding voor levering en installatie van de warmtepompinstallatie is zeer compleet, het kan zijn dat de standaard installatie niet overeenkomt met uw situatie of dat u de installatie wilt uitbreiden met extra opties, in dat geval hanteren wij de onderstaande meerprijzen. 

Algemeen

 • Activ Coolpakket, koelen met warmtepomp installatiepakket, € 600,00 tot € 1050,00

  Met het Activ Coolpakket maken wij uw warmtepomp geschikt om er in de zomer ook mee te kunnen koelen. Een (huis)installatie is niet alijd geschikt om mee te koelen, deze optie maakt alleen de warmtepomp geschikt en niet de installatie. Wat u moet weten dat koelen met vloerverwarming vaak wel mogelijk is, maar op een radiator kunt u niet koelen. Op een hybride convector is koelen ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheid in uw situatie. U kunt er voor kiezen op de warmtepomp nu volledig voor te bereiden voor koelfunctie en de installatie er later (volledig) voor geschikt te maken. 

 • Trillingsdempers t.b.v. wandconsole, hoge kwaliteit 4 stuks, € 95,00
 • Condensverzamelbak t.b.v buitenunit (ook verwarmingselement bij nodig), € 165,00
 • Verwarmingselement condensafvoer, € 159,50
 • Parallele buffervat aansluiting, inclusief systeempomp en montage, € 759,00
 • Hijs- en takelkosten, € 525,00
 • Waterleiding tapkraan t.b.v. bijvullen installatie, indien niet aanwezig € 25,00

Plaatsen binnenunit

 • Binnenunit komt naast of onder bestaande (of nieuwe) cv-/combiketel (standaard montage) 

Plaatsen buitenunit 

 • Buitenunit geïnstalleerd op de begane grond naast de gevel op Big-Foot balkjes (standaard montage)
 • Buitenunit geinstalleerd in de tuin naast de gevel op aluminium vloerconsole, inclusief montagebalken en grindbed, € 539,00
 • Buitenunit geïnstalleerd op de begane grond aan de gevel, € 125,00
 • Buitenunit geïnstalleerd één (1) hoog op een platdak op Big-Foot balkjes, € 75,00 
 • Buitenunit geïnstalleerd één (1) hoog op een platdak aan de gevel, € 175,00
 • Buitenunit geïnstalleerd twee (2) hoog op een platdak op Big-Foot balkjes, € 225,00
 • Buitenunit geïnstalleerd drie (3) hoog op een platdak, € 350,00

Verloop leidingwerk

 • Leidingen gaan door één (1) muur (standaard montage)
 • Leidingen gaan door een extra ruimte (x aantal), per stuk € 175,00 
 • Leidingen gaan door een nieuw gat in houten platdak, inclusief plakplaat/dakdoorvoer, € 175,00
 • Leidingen gaan door een nieuw gat in betonnen platdak, inclusief plakplaat/dakdoorvoer, € 350,00
 • Leidingen gaan door de bestaande (oude rookgas) doorvoer en wordt aangepast met leiding bochten, € 75,00
 • Leidingen gaan onder de dakpannen door, € 300,00
  Als pannen zijn gehaakt, € 3,00 per stuk, verrekening achteraf op basis van aantal.

Elektrisch aansluiting

 • Aansluiten op aanwezige werkschakelaar(s) (standaard montage)
 • Werkschakelaar 3-polig 230V t.b.v. gemonteerd op kabel, € 75,00
 • Werkschakelaar 4-polig 400v t.b.v. gemonteerd op kabel, € 78,00
  Werkschakelaars zijn zonder bekabeling. 
   
 • Voedingskabel 230v 3-A 3x2,5mm2, per meter en inclusief montage, € 20,50
 • Voedingskabel 400v 3-A 5x2,5mm2, per meter en inclusief montage, € 24,50
  Voor het aanbrengen van bekabeling is vrije toegang van ruimten nodig, geen obstakels en geen betonnen wanden. Als kabels onder de vloer door gaan moet de ruimte vrij toegankelijk zijn, geen water onder de vloer en alle compartimenten moeten vrij bereikbaar zijn. 

Meterkast aanpassingen

 • Plaatsen complete nieuwe groepenkast, 12 groepen en 3 aardlekschakelaars, € 1500,00
 • Plaatsen ledige kast, benodigd indien er in de bestaande groepenkast geen ruimte aanwezig is, € 170,00
 • Installatie-automaat 230v 16a, gemonteerd en aangesloten in bestaande groepenkast, € 174,00
 • Installatie-automaat 400v 16a, gemonteerd en aangesloten in bestaande groepenkast, € 223,00


Warmwatervoorziening van uw hybride warmtepomp systeem

Voor de warmwater voorziening wordt gebruik gemaakt van de bestaande of nieuwe combiketel, er worden geen werkzaamheden aan de waterleiding verricht, deze situatie blijft dus voor u zoals het was.  

Wat u nog moet weten

 • Het plaatsen van een warmtepomp op een dakkapel of dak met lichte constructie wordt afgeraden en zo zijn onze installatie werkzaamheden ook niet bedoeld. Om veilig te werken is voor service en onderhoud een hoogwerker nodig en dat zorgt voor hogere servicekosten; 
 • Het plaatsen van de buitenunit op Big-Foots op de bagane grond wordt afgereden, u kunt de buitenunit beter aan de gevel hangen of op de alluminum vloerconsole, de warmtepomp staat dan zo'n 20-30 cm boven de grond blijft hierdoor schoner door geen opspattend vuil tijdens regen en heeft u minder last bij sneeuwval;
 • Het aanbrengen van een voedingskabel vanaf de meterkast en de uitbreiding van de meterkast is niet in de standaard montage in begrepen.
 • Voor de communicatiemodule, service beheer op afstand is een goede wifi verbinding nodig, ook dient u de wifi gegevens klaar te hebben liggen om deze aan de monteur te verstrekken als deze nodig zijn. Het wijzigen van het Wifi wachtwoord kan mogelijk de verbinding met ons serviceplatform verbreken.
 • Koelen met uw warmtepomp, ja dat kan! Alleen is het belangrijk dat uw huisinstallatie daar ook geschikt voor is, bij voorbeeld vloerverwarming of hybride convectoren. Vooral in bestaande situaties is de mogelijkheid voor koelen onzekerder doordat er vaak radiatoren in de woning zijn waarop niet kan worden gekoeld.
 • Het plaatsen van een hybride warmtepomp geen garantie geeft dat u later alsnog van het gas af kunt i.v.m. het beperkte vermogen. Hierdoor is de aanschafprijs lager maar uw mogelijkheden later beperkter.  
 • Om te bepalen welke warmtepomp in uw situatie geschikt is zullen wij altijd een berekening maken. Voor het maken van de berekening zullen wij u vragen een intake te doen.  

Warmtepomp advies

Om te bepalen welke warmtepomp u nodig heeft gaan wij serieus te werk. Het kan zijn dat u het al weet welke warmtepomp u nodig heeft en in het geval van hybride systemen is het redelijk een voudig om te zeggen dat een 4 of 5kW warmtepomp geschikt is, dit komt veelal overeen met 50-70% van het benodigde vermogen als het echt koud is. 

Door daadwerkelijk het benodigde vermogen te berekenen krijgt u inzicht in de besparing op korte en langere termijn en vooral of de warmtepomp die u op het oog heeft ook echt goed geschikt is en past bij uw situatie. Door een goede berekening te maken kan het dus voorkomen dat het vermogen van de warmtepomp beter grotere gekozen kan worden of dat een hybride warmtepomp in uw situatie helemaal niet nodig is en u volledig van het gas af kunt en een veel hogere en soms een verdubbelde besparing kan realiseren.

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Nefit Enviline hybride (Monoblock 5.0 B-S) warmtepomp Hybride warmtepomp aan te schaffen door per maand € 200,42 te betalen (dit is € 6,68 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!