Set 20 zonnepanelen mono (zwart) SolarEdge, inclusief standaard montage

Samen voordelig zonnepanelen kopen.

Van € 7220,00

€ 5760,331

inclusief montage, exclusief BTW

1. Als particulier kunt u zich aanmelden als kleinschalige ondernemer waarmee u de btw (€ 1209,67) op deze installatie kan terugvragen bij de belastingdienst. Uw netto investering is in dit geval het bedrag exclusief btw. Meer informatie over de btw teruggaaf regeling

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Set 20 zonnepanelen mono (zwart) SolarEdge, inclusief standaard montage
€ 7.220,00
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Campagnes en aanbiedingen

Korting collectieve inkoop zonnepanelen Zuid-Holland
€ -250,00

Overige kortingen

BTW korting als kleinschalig ondernemer
€ -1.209,67

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 5.760,33 1

U komt wellicht in aanmerking voor financiering via ikinvesteerslim.nl

Met ikinvesteerslim hebben particuliere woningeigenaren én VvE's nu de kans om te investeren in een energiezuinige woning. Meer informatie

1. Het factuurbedrag zal € 6.970,00 bedragen. Als particulier kunt u zich aanmelden als kleinschalige ondernemer waarmee u de BTW (€ 1.209,67) voor deze installatie terug kan vragen

Kenmerken

Haal het maximale uit de zon

Met dit zonepanelen systeem van hoge kwaliteit haalt u het maximale rendement uit de zon. Met de selectie van dit systeem met triple A zonnepanelen van JA Solar en een omvormer van SolarEdge met Power Optimizers geniet u van een hoge opbrengst.

De voordelen van deze actie

 1. Gratis vrijblijvend advies aan huis
 2. Hoge kwaliteit met lange fabrieksgarantie
 3. Lage prijzen door regionale krachtenbundeling
 4. Inclusief btw-terugvraagservice voor particulieren
 5. Vakkundige installatie door Neeleman Installateurs met 22 jaar ervaring
 6. Maatwerk mogelijk

Meer kenmerken

Vermogen systeem 7600 Wattpiek
Garantie paneel Productgarantie 10 jaar 90% opbrengstgarantie de eerste 10 jaar
Garantie omvormer 12 jaar
Verwachte opbrengst Verwachte opbrengst bij optimale situatie 7050 kWh per jaar

Montage en installatie

Uw nieuwe zonnepanelen systeem wordt door de installateurs van Neeleman vakkundig, veilig en compleet geïnstalleerd op een schuindak met dakpannen en in "portrait" orientatie. De monteurs van Neeleman hebben veel ervaring met het leveren en installeren van zonnestroom installaties en hebben al reeds duizenden panelen geïnstalleerd in de afgelopen 22 jaar. De installatie omvat de volgende zaken;

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief

Financiering via ikinvesteerslim.nl

Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren in een energiezuinige woning. Investeer en bespaar slim!

Voorbeeldberekening:

Leenbedrag € 6.970,00
Rente 2,60 %
Maandlasten € 66,02
Totale kosten € 7.922,83

Voor de aanschaf van deze kunt u wellicht een lening aanvragen voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Voor het aanvragen van deze lening dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden.
Om te controleren of u aan de voorwaarden voldoet kunt het aanvraagformulier op bereken.energiebespaarlening.nl/bereken invullen. U kunt dan ook meteen de lening aanvragen. Het geleende bedrag wordt in een bouwdepot gestort.

 

Campagnes en aanbiedingen

Laat je oude cv-ketel door Budgetketel vervangen en koop of lease een nieuwe met altijd één of meerdere van onze beste aanbiedingen en/of campagne’s. Bij Budgetketel koopt u voor beste prijs met de hoogste kwaliteitsgarantie. De kortingen zijn al in de totaalprijzen verwerkt.

Kenmerken

Haal het maximale uit de zon

Met dit zonepanelen systeem van hoge kwaliteit haalt u het maximale rendement uit de zon. Met de selectie van dit systeem met triple A zonnepanelen van JA Solar en een omvormer van SolarEdge met Power Optimizers geniet u van een hoge opbrengst.

De voordelen van deze actie

 1. Gratis vrijblijvend advies aan huis
 2. Hoge kwaliteit met lange fabrieksgarantie
 3. Lage prijzen door regionale krachtenbundeling
 4. Inclusief btw-terugvraagservice voor particulieren
 5. Vakkundige installatie door Neeleman Installateurs met 22 jaar ervaring
 6. Maatwerk mogelijk

Specificaties

 • BTW-ServiceBinnen deze aanbieding is voor u een gratis btw-service opgenomen waarmee het terugvragen van de btw op de levering en montage van uw zonnepanelen bij de Belastingdienst kunt laten uitvoeren door De Centrale BTW Teruggave.
 • Vermogen zonnepaneel (per eenheid) in wattpiek380
 • Systeem vermogen in wattpiek7600
 • Aantal panelen20
 • Verwachte opbrengst in kWh op jaarbasis*7050

Productinformatie

Installatie zonnepanelen SE systeem

Uw nieuwe zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd!

Montage

Uw nieuwe zonnepanelen systeem wordt door de installateurs van Neeleman vakkundig, veilig en compleet geïnstalleerd op een schuindak met dakpannen en in "portrait" orientatie. De monteurs van Neeleman hebben veel ervaring met het leveren en installeren van zonnestroom installaties en hebben al reeds duizenden panelen geïnstalleerd in de afgelopen 22 jaar, de installatie omvat de volgende zaken;

Op het dak 

 • Het opbouwen van een steiger indien benodigd;
 • Het aanbrengen van aluminium dakhaken van hoogwaardige kwaliteit;
 • Het terugplaatsen van de dakpannen en controleren op waterdichtheid;
 • Het monteren van de aluminium montagerails;
 • Het installeren van de SolarEdge (SE) Power Optimizers;
 • Het aanbrengen van de bekabeling langs de montagerails;
 • Het monteren van de zonnepanelen in "portrait" orientatie en aansluiten van de bekabeling op de rails met speciaal ontworpen klemblokken die afhankelijk van het type paneel zwart gelakt of in aluminium kleur zijn.
 • Kopzijden van de montagerails voorzien van afdekkappen;
 • Aanbrengen veiligheids-aardingskabel op de montagerails, deze wordt aangesloten op geaarde voeding in de woning.
   
 • Standaard oriëntatie

  Codering:
  SPD-POR.xRIJ.xST

  Uitleg codering:
  SPD - Schuin pannendak
  POR - Portrait
  xRIJ - x staat voor aantal (rijen)
  xST - x staat voor aantal panelen per rij (ST)

  Bij meerdere rijen in ongelijke aantalen, dit per rij specificeren.    

  Zonnepaneel montage portrait


  Note: Voor andere daken van een ander type of andere montage oriëtatie zijn er ook mogelijkheden, deze hebben een meerprijs t.o.v. standaard pannendak portrait orientatie. Meerprijzen vindt u in het vervolg van deze offerte.

In de woning

 • Het plaatsen van de SolarEdge omvormer
 • Aansluiten van de voedingskabel vanaf de zonnepanelen op de omvormer. De omvormer wordt aangesloten op een aanwezige geschikte geaarde voeding onder het dakbeschot of in de nabijheid binnen 1 meter vanaf de omvormer en op dezelfde etage in dezelfde ruimte.
 • Aansluiten van de aarding vanaf de zonnepanelen aangesloten dezelfde geaarde voeding.  
 • Het inbedrijfstellen van de installatie en de omvormer connecten aan het WiFI netwerk. (zorg er voor dat de WiFi code beschikbaar is). Het maken van de Wifi verbinding* is een éénmalige gratis service en wordt aansluitend gedaan aan de montage/inbedrijfstelling. 

  *) Er moet hiervoor een toegankelijk WiFi-netwerk met voldoende signaalsterkte aanwezig zijn op de plaats waar de omvormer wordt geplaatst. U dient zelf voor een toereikend en toegankelijk netwerksignaal zorg te dragen, dit behoort nadrukkelijk niet tot de werkzaamheden of leveringsomvang van de zonnepaneleninstallatie. We adviseren u dit vooraf te testen, en indien nodig vooraf door een computernetwerkleverancier een signaalversterker te laten installeren. Als een internetverbinding niet tot stand kan worden gebracht kan opbrengst vaak ook gewoon op de omvormer zelf worden bekeken. Informeer bij uw specialist.  
  Uitsluitend op de dag van installatie bieden installateurs eenmalig gratis de service aan de verbinding tussen de omvormer en uw router even tot stand te brengen. Als blijkt dat uw netwerk daar toch niet toegankelijk is of u geen toegangsgegevens van uw router kunt verstrekken, mag de monteur na maximaal een half uur de verantwoordelijkheid voor het maken van een verbinding met het internet aan u overdragen en beschouwen zij de installatie als werkend opgeleverd. Het eventueel na enige tijd weer verloren gaan van de verbinding met het internet kan door dusdanig veel externe factoren worden veroorzaakt (nieuw WiFi-netwerk bij de buren, nieuw apparaat in het netwerk, nieuwe router van uw provider of een update daarvan) dat zij hier helaas geen garantie op kunnen geven. 

Installatieplan

Het verleg- en installatieplan wordt nader bepaald maar in deze prijsberekening is er rekening gehouden met een verlegplan op basis van portrait montage waarbij de panelen aaneengesloten op het zelfde dakvlak worden geplaatst. Een andere configuratie kan prijswijziging tot gevolg hebben.  

Stappenplan en levertijden

 1. Nadat uw een advies heeft ontvangen of een offerte via de website heeft aangevraagd nemen wij binnen 15 dagen contact met voor een bezoek op locatie voor de opname, mogelijkheden en advies;
 2. De offerte wordt gemaakt of aangepast op basis maatwerk van de in uw situatie geschikte mogelijkheden;
 3. Indien u akkoord gaat met de aangeboden zonnepaneel installatie zoals in de maatwerkofferte is aangeboden, dan kunt u deze online in opdracht plaatsen of u doet dit telefonisch met één van onze adviseurs. (Indien tijdens de opname de maatwerkofferte direct wordt gemaakt en u gaat akkoord met de levering, dan kan onze adviseur de opdracht direct voor u verwerken;
 4. Na ontvangst van de opdracht ontvangt u een verkooporder per e-mail;
 5. Uw opdracht wordt door ons in behandeling genomen en de materialen worden besteld;
 6. Op basis van de levertijd** vanaf onze leverancier wordt er een leverings-, installatiedatum met u afgesproken, de installatiedatum wordt per e-mail aan u bevestigd.

  **) Door het vele animo voor deze actie en de voorraden bij de leveranciers dient u rekening te houden met mogelijk langere levertijden dan u van ons gewend bent.   

Gratis btw-service

Binnen deze aanbieding is voor u een gratis btw-service*** opgenomen waarmee het terugvragen van de btw op de levering en montage van uw zonnepanelen bij de Belastingdienst kunt laten uitvoeren door De Centrale BTW Teruggave. Postbus 131, 2160 AC Lisse, telefoon 085-4866900 of mailen naar info@btw-zonnepanelen.nl 

LET OP: Als u na levering uw factuur direct overhandigt aan De Centrale BTW Teruggave kunnen zij voor particulieren*** binnen deze actie de aanvraag voor teruggave van btw bij de belastingdienst verzorgen. Deze service is -als u daarvoor in aanmerking komt- inbegrepen. U dient dan wel zelf tijdig uw factuur aan hen te verstrekken, o.v.v. geboortedatum, e-mailadres, BSN en IBAN-bankrekeningnummer.
 

***) Deze regeling is uitsluitend voor particulieren bedoeld. Als u zelf al in het bezit bent van een persoonlijk btw-nummer als ondernemer of ZZP’er en als zodanig bent geregistreerd op het adres van de zonnepanelen, kan terugvraag van btw juist onvoordelig zijn (N.B. dus geen probleem bij een ‘BV aan huis’ als de stroomrekening en zonnepanelen wel privé worden betaald). Alternatief is dan zowel de energierekening/aansluiting als de factuur voor aanschaf van zonnepanelen op naam van een eventuele partner/huisgenoot zonder btw-nummer te houden. Als die optie er niet is wordt het terugvragen van btw meestal ontraden. Indien u al een persoonlijk btw-nummer heeft of de komende 5 jaar verwacht te krijgen adviseren wij u altijd vooraf goed te laten informeren door De Centrale BTW Teruggave. Deze regeling kan bij gewijzigde fiscale wetgeving komen te vervallen. Uiteindelijk bepaalt de Belastingdienst of u hiervoor in aanmerking komt. Aan onze tips kunnen geen rechten worden ontleend. 

Wat er niet in zit

 • Als aan de meterkast wordt gewerkt bestaat de mogelijkheid dat er zwakke plekken in de installatie zichtbaar worden. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door het toepassen van een aardlekschakelaar. Het herstellen van dergelijke problemen behoren niet tot onze standaard werkzaamheden en worden in overleg als onder meerwerk hersteld;
 • Een fasekoppelaar is niet in de prijs inbegrepen, deze is mogelijk benodigd bij een 3 fase installatie. 
 • Het aanvragen van vergunningen en andere zaken zoals nuts voorzieningen zijn voor rekening van de opdrachtgever;
 • Aansluit- en/of entree kosten welke door uw energie bedrijf in rekening "kunnen" worden gebracht, zijn voor rekening van de opdrachtgever, Vertraging in de uitvoering van werzaamheden door uw energiebedrijf of netbeheerder vallen buiten onze verantwoordelijkheid. 
 • Doorvoeren en sparingen door funderingen en betonnen vloeren zijn niet inbegrepen;
 • Hak, breek en sloopwerken alsmede herstelwerk zoals stucwerk, schilderwerk en andere zaken zoals graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen;
 • Opbrengstverlies door een storing of welke andere aard dan ook kunnen niet bij ons worden geclaimd;
 • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan geschatte opbrengsten van het zonnesysteem; 
 • Lekkage aan het dak welke niet is ontstaan door de installatie van de zonnepanelen valt buiten onze garantie;
 • De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van reserve dakpannen.

Indicatie meerwerkprijzen

In de onderstaande tabel vindt u mogelijke meerprijzen voor leveringen en diensten welke benodigd kunnen zijn in uw situatie, de opname ter plaatse door één van onze specialisten zal uitwijzen of, en welke extra zaken benodigd zullen zijn. Om een indicatie te geven volgen hier enkele opties:

Omschrijving

Prijs

Plaatsing landscape i.p.v. portrait (per paneel) / SPD-LAN.xRIJ.xST € 35,00
Plaatsing verschillende dakvlakken (per extra dakvlak) € 125,00
Plaatsing platdak, inclusief ballast (per paneel) / SPD-LAN.xRIJ.xST € 69,00
Plaatsing platdak schansconstructie maatwerk, inclusief ballast (per paneel) € 125,00
Goothoogte (+5,50meter), meersprijs indien goothoogte hoger is dan 5 meter 50  € 100,00 tot € 200,00
Ventilatiepan € 140,00
Kabel dakdoorvoer door houten dak met bitumen dakbedekking € 325,00
Boorwerk door betonnen daken / muren, vanaf € 125,00
Vervangen complete meterkast met 8 groepen i.c.m. met aanschaf zonnesysteem € 950,00
Vervangen complete meterkast met 12 groepen i.c.m. met aanschaf zonnesysteem € 1150,00
Extra aardlekschakelaar groep in bestaande meterkast 1x16A (automaat), incl. montage in bestaande groepenkast € 179,00
Extra aardlekschakelaar groep in bestaande meterkast 3x16A (automaat), incl. montage in bestaande groepenkast € 279,00
Lege kast t.b.v. extra meterkast groepen € 139,00
Pv-verdeler, inclusief montage € 315,00
Extra 230v bekabeling tussen meterkast en omvormer (per meter) € 20,50
SE WifI antenne, benodigd indien geen data/internetkabel bij omvormer aanwezig is € 25,00
Plaatsing WiFi repeater € 70,00
WiFi verbinding koppelen indien niet gelukt op dag van installatie door ontbreken WiFi signaal    € 78,00
Graafwerk per meter, inclusief grond kabel exclusief straatwerk in normale grond (per meter) € 45,00
Hijskraan, verrijker of ladderlift  op aanvraag

Meerprijzen zijn inclusief btw en ter indicatie, opname ter plaatse in uw woning zal uitwijzen of één of meerdere opties van toepassingen zijn. De genoemde meerprijzen zijn dus indicatief kunnen mogelijk afwijken van de werkelijke situatie. 

 

SolarEdge Power Omvormer

Standaard wordt het systeem geleverd met een SolarEdge omvormer en SolarEdge Power Optimizers. Met een SolarEdge systeem levert u zonnepaneel altijd meer rendement! Daarnaast is het SolarEdge uitstekend geschikt als er prake is van tijdelijke schaduw op uw panelen gedurende dag van bijvoorbeeld bomen of een schoorsteen. In dit geval kan worden voorkomen dat uw hele systeem minder opwekt. Met de SolarEdge koppelen we alle panelen parallel aan elkaar, zodat u het probleem van de zwakke schakel niet meer heeft. Elk zonnepaneel heeft dan een eigen power optimizer die zorgt voor een maximale opbrengst van alle panelen. De SolarEdge omvormer sluiten wij bij voorkeur aan met een vaste internet kabel, maar kan ook voorzien worden van een WiFi antenne. 

In het SolarEdge portal worden de opbrengst gegevens en prestaties van uw systeem automatisch vastgelegd. Middels het account welke wij voor u aanmaken heeft u 24/7 inzicht in de opbrengst van uw systeem en zelfs per paneel kunt u de prestaties zien. Is er onverhoopt iets met een paneel aan de hand is direct inzichtelijk welk paneel diet in uw systeem is.  
 

Codering: SE

De voordelen van de PV-verdeler

 • Tot 25% meer opbrengst
 • Superieur rendement (99,5%)
 • Verhelpt elk verlies dat ontstaat door ‘mismatch’, variërend van produkttoleranties tot schaduwvorming
 • Flexibel systeemontwerp voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte
 • Nieuwe generatie onderhoud dankzij monitoring op paneelniveau
 • Spanning uitschakeling op paneelniveau voor de veiligheid van installateur en brandweer
 • Garantie Power Optimizer 25 jaar*
 • Garantie SE Omvormer 12 jaar* 

SolarEdge optimizer

 

 

 

 

 

*) Betreft productgarantie onder de garantie voorwaarden van SolarEdge. Voor het aansluiten van de SE omvormer aan het internet is een internet aansluiting nogig binnen 1 meter vanaf de omvormer, indien geen internet kabel aanwezig is leveren wij tegen meerprijs een WiFi antenne. 


Optie PV-verdeler

Omvormers tot een stroom van 2,25A mogen direct op het lichtnet worden aangesloten, via een bestaande wandcontactdoos. Bij omvormers groter dan 2,25A heeft u twee mogelijkheden. Het uitbreiden van de installatiekast met extra groepen of het zonnepaneel aansluiten via de onderverdeler ZV16. De ZV16 kunt u plaatsen zonder een extra leiding aan te leggen. Dit geeft meer gemak en een kostenbesparing, ook voor de eindklant.

Veel omvormers van zonnepanelen worden op zolder geplaatst. Dit is vaak ook de plaats waar de wasmachine staat. De ZV16 wordt aangesloten op de bestaande wandcontactdoos van de wasmachine, als deze met een directe ononderbroken leiding vanuit de meterkast wordt gevoed. De omvormer wordt aangesloten op de ZV16.
De wasmachine of andere gebruikers kunnen worden aangesloten op één van de twee contactdozen in de
ZV16. De ZV16 zorgt voor een goede beveiliging van de afzonderlijke circuits. Indien een wasdroger en wasmachine gelijktijdig op de ZV16 zijn aangesloten, mag slechts één van beide apparaten in gebruik zijn.

Codering:
ZV16
8938166
Prijs incl. montage € 315,00

De voordelen van de PV-verdeler

 • geschikt voor gebruik opbestaande elektriciteitsleidingen
 • een uitbreiding op de bestaande
 • installatiekast
 • afschakelbaar in geval van calamiteiten (onweer, etc.)
 • snel en gemakkelijk te installeren
 • Geschikt voor omvormer tot 3kW

PV-verdeler ZV16

 

Orientatie mogelijkheden

Codering:
SPD-LAN.xRIJ.xST
Meerprijs incl. montage € 35,00 per paneel.

Uitleg codering:
SPD - Schuin pannendak
LAN - Landscape
xRIJ - x staat voor aantal (rijen)
xST - x staat voor aantal panelen per rij (ST)

Bij meerdere rijen in ongelijke aantalen, dit per rij specificeren.    

Zonnepaneel montage landscape

 

Codering:
PLD-LAN.xRIJ.xST
Meerprijs incl. montage € 69,00 per paneel.

Uitleg codering:
PLD - Platdak
LAN - Landscape
xRIJ - x staat voor aantal (rijen)
xST - x staat voor aantal panelen per rij (ST)

Bij meerdere rijen in ongelijke aantalen, dit per rij specificeren.    

Zonnepaneel montage platdak landscape

  Landscape zij aanzicht  

 

Meer duurzaam

De opmars naar het verduurzame van de verwarmingsinstallatie is inmiddels bijna dagelijks nieuws. Wij zijn specialist in duurzame systemen waaronder ook warmtepompsystemen, De afgelopen 20 jaar hebben wij veel van dit soort systemen geplaatst in de nieuwbouw en de laatste jaren ook voor de vervangingsmarkt. Ook voor uw woning zijn er wellicht mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. Onze specilisten kunnen u hierover informeren en adviseren. 


Installatiemodel V21.1 januari 2021 Wijzigingen in configuraties, modelen en prijzen onder voorbehoud, afbeeldingen kunnen afwijken!

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Set 20 zonnepanelen mono (zwart) SolarEdge, inclusief standaard montage aan te schaffen door per maand € 96,98 te betalen (dit is € 3,23 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!