Nefit

Nefit Enviline bivalent A/W (Split 12.0 B-T) warmtepomp

Tot 40% besparing met een Nefit Enviline Warmtepomp!

Van € 9861,00

€ 7561,001

of lease voor € 132,46 per maand

inclusief montage en 21% BTW

1. U kunt voor deze installatie € 2300,00 subsidie aanvragen.
Meer informatie over de Investeringssubsidie Duurzame Energie (iSDE)

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Nefit Enviline bivalent A/W (Split 12.0 B-T) warmtepomp
Warmtepomp
€ 9.861,00

Betaalwijze

Kies uw betaalwijze: - OF -
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Overige kortingen

ISDE Subsidie KA00352 Nefit EnviLine A/W Split 12 B-T
€ -2.300,00

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 7.561,00 1

U komt wellicht in aanmerking voor financiering via ikinvesteerslim.nl

Met ikinvesteerslim hebben particuliere woningeigenaren én VvE's nu de kans om te investeren in een energiezuinige woning. Meer informatie

Leveren en monteren van de Nefit Eniviline bivalent warmtepomp systeem op de bestaande opstelplaats van het verwarmingstoestel, inclusief aanbrengen 1 meter leidingwerk vanaf het toestel naar de installatie. Expansievat is inbegrepen en het plaatsen van het buitendeel, inclusief koelleidingset van 5 meter is in deze basis installatie opgenomen.
1. Het factuurbedrag zal € 9.861,00 bedragen. U kunt voor deze installatie € 2.300,00 subsidie aanvragen

Kenmerken

Bent u op zoek naar energie besparing of naar een goed rendement op uw geld wat op de bank staat, kies dan voor een duurzame investering in bijvoorbeeld de Nefit bivalent warmtepomp installatie en combineer deze met uw bestaande of nieuwe combiketel waarmee u tot wel 40% kunt besparen. De hoge kwaliteit zorgt voor een lange levenduur van een dergelijk systeem waarmee uw investering is veilig is gesteld.

Maar er zijn meer voordelen te behalen, u maakt gemiddeld twee label-stappen voor uw woning waarmee u in één keer misschien wel een a-label kunt behalen, de meerwaarde voor uw woning kan hierdoor zo’n 3% bedragen en vertaald zich in een gemiddelde stijging van 6000 euro.

Maar wat kunt u er mee?

Afhankelijk van uw situatie kan dit een van de vele mogelijkheden zijn waar we op uit kunnen komen. Onderzoek en berekeningen zullen moeten uitwijzen of het kan. Nefit het 48 soorten systemen die allemaal verschillende mogelijkheden bieden voor tal van situaties.

 

Meer kenmerken

Systeem soort Bivalent
Vermogen verwarming 12.0kW (A7/W35)
COP Coefficient of Performance
Vermogen koeling kW (A35/W18)
Warmwater (combi) Nee, combiketel benodigd

Montage en installatie

Budgetketel werkt met een team van eigen vakkundige en goed opgeleide installateurs die uw nieuwe warmtepomp goed en vakkundig kunnen installeren. Bij een warmtepomp heb je anders dan bij een cv-ketel te maken met een binnenunit en een buiten unit welke doormiddel van leidingen en bekabeling aan elkaar verbonden zijn, de installatie vergt daarom ook vaak meerdere dagen.

Een levering van Budgetketel is altijd compleet met alle benodigde componenten en natuurlijk het installaeren zelf, inbedrijstelling en opleveren behoren allemaal tot deze werkzaamheden.  

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief

Kopen of leasen

Wellicht had u nog helemaal niet nagedacht over de mogelijkheid om uw nieuwe installatie te leasen. U kunt u uw ketel ook gewoon in één keer betalen, maar waarom zou u? Er zitten veel voordelen aan lease. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en kunt toch meteen genieten van warmtecomfort én besparing op uw energierekening. De levensduur van een cv-ketel is meestal 10 tot zelfs 15 jaar, dat maakt cv-ketels uitermate geschikt om te leasen. Goed om te weten; u bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel!
 

Vast en toch flexibel

Met het lease concept van Budgetketel, least u uw cv-ketel/installatie voor een vast bedrag per maand en voor een periode van maximaal 120 maanden. Met de mogelijkheid om op elk moment, zonder boetekosten, het leasecontract in te lossen en te beëindigen. Zo flexibel is het lease concept van Budgetketel! 
 

Voordelen Budgetketel lease t.o.v. huren

 • U bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel/installatie;

 • Lage kosten, al vanaf 18 euro per maand;

 • Optioneel onderhoud en servicekosten inbegrepen voor slechts 8,99 per maand;

 • Vaste lage maandbedragen;

 • Aanbetaling mogelijk, u bepaald dus zelf het lease bedrag;

 • Tussentijds boetevrij af te lossen, u bepaalt dus zelf hoe lang u betaald;

 • Merk onafhankelijk advies door Budgetketel adviseur; 
   

Meer informatie over leasen

Kopen: € 7.561,00 Betaling na installatie, binnen 8 dagen
Leasen: € 132,46 p/m Leasetermijn 120 maanden Start betaling na installatie

Kenmerken

De Nefit Enviline Split bivalent (Split 12.0 B-T) wamtepomp systeem wordt gebruikt in combinatie met een bestaande of nieuwe cv combiketel. Het warm water voor douche, bad of keuken wordt geleverd door de combiketel (apart bij te bestellen) en de cv-ketel werkt als bijverwarmer voor de verwarming. Het voordeel van deze installatie is dat u in de meeste gevallen uw woning verwarmd met de warmtepomp (let op het benodigde vermogen) en als het nodig is komt de cv-ketel in. Dit systeem werkt plug & play en kan worden uitgebreidt met een zonneboiler systeem of zonnepanelen. Bij de worden ook door Budgetketel geleverd, het warmtepomp buitendeel met een vermogen van 12,0 kW.

De Nefit Enviline Split is een warmtepomp waarbij geen “dure” grondboring voor nodig is, deze warmtepomp maakt gebruik van de buitenlucht om de warmte te onttrekken welke nodig is om de woning te verwarming en het warmwater op temperatuur te brengen. Het buitendeel is met twee leidingen verbonden met het binnendeel en is anders dan bij het monoblock afgevuld met koudemiddel.
 

De Nefit warmtepomp specialist

De installateurs van Budgetketel leveren dit systeem geheel compleet en vooral met kennis en kunde in uw woning of bedrijfspand. Anders dan bij een simpele cv-ketel is bij een warmtepomp systeem extra aandacht in het ontwerp heel belangrijk, om deze reden is een warmtepomp systeem een maatwerk systeem door onze specialisten veel aandacht aan wordt besteed om voor de gebruiker het beste te kunnen bieden.

 

Subsidie

Sinds 1 januari 2016 heeft de overheid een ISDE subsidie beschikbaar gesteld die een extra stimulering geeft om te investeren in een duurzame oplossing voor uw woning of bedrijf. De subsidie op warmtepompen bedraagt zo’n 1000 tot 2600 euro, voor het zonneboiler deel kan de subsidie oplopen tot zo’n 1700 euro. De ISDE subsidie is afhankelijk van de gekozen configuratie en er zijn voorwaarden aan verbonden waar wij u over informeren.
 

Energie besparen

De warmtepomp techniek is erg efficiënt in het verbruik ten opzichte van een gasketel, u kunt tot zon 40% besparen en dat is erg veel en zelfs meer dan bij de introductie van de hoog rendement cv-ketel in de vorige eeuw. De besparing zal uiteindelijk alleen maar groter worden als de energieprijzen gaan stijgen.
 

Ik investeer slim


Budgetketel biedt u verschillende mogelijkheden om uw nieuwe installatie aan te schaffen, u kunt er voor kiezen om direct af te rekenen, maar wat ook kan is een duurzaamheidslening af te sluiten bij het door de overheid gestimuleerde Nationaal Energie Bespaar Fonds waar u mits u er voor in aanmerking komt voor een zeer laag rentetarief de aanschaf of een deel daarvan kunt financieren.
 

Zonnepanelen

Maakt u complete stappen in energiebesparing, dan hebben wij nog zonnepanelen voor u waarmee u bijvoorbeeld een deel of alle energie die nodig heeft om te verwarmen volledig zelf kunt opwekken, in combinatie met de zonnecollectoren en een zonneboiler bent u verzekerd van een geweldige installatie waar u trots op kan zijn. Meer weten over onze zonnepanelen en zonneboilers, neem dan contact met ons op ( 088-5006050 ) of kijk hier!
 

De kwaliteit van Budgetketel

Waarom zou u met Budgetketel in zee gaan, nou daar weten wij het antwoordt wel op. Budgetketel heeft zijn succes te danken aan de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren, onze vaste klanten hebben deze ervaring en zijn hier lovend over (zie onze reviews). Onze goed geschoolde installateurs zijn echte vakmensen en weten precies wat ze doen, samen met de werkvoorbereiding en de technische specialisten bouwen zijn de mooiste installatie tegen een betaalbare en concurrerende prijs, dat is één van de vele pluspunten van Budgetketel.
 

Nefit

Nefit is een Nederlandse fabrikant die onderdeel uitmaakt van het Duitse Bosch, één van de grootste bedrijven ter wereld met een enorme knowhow die zich vertaalt in de producten die zij ontwikkelen voor al deze markten. Kwaliteit is ook voor Nefit een van de belangrijke peilers, zij zullen nooit de goedkoopste kunnen zijn, maar behoren wel tot de beste fabrikanten van verwarmingsproducten die er zijn. Nefit heeft een sterke service organisatie die altijd klaarstaat om de klant te ondersteunen waar nodig.
 

Het nieuwe verwarmen

Voor nu en in de toekomst een hoog rendement op uw investering, kies voor het nieuwe verwarmen met een een warmtepomp systeem van Budgetketel.
 

Het traject

Om te bepalen welk systeem voor u de beste keus is, heeft dit aandacht nodig. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren in het maken van de beste keus waarbij alle factoren worden besproken en hieruit volgt een systeemadvies. Wordt het bivalent, of gaat u voor all-electric en neemt u afscheid van uw gasmeter in de woning,wij staan klaar om u te helpen in dit traject.
 

Meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek, of neem telefonisch contact met ons op 088-5006050

 

 

Specificaties

 • MerkNefit
 • TypeEnviline bivalent A/W (Split 12.0 B-T)
 • SoortWarmtepomp
 • Hoogte / breedte / diepte (cm) binnenunit700x490x400
 • Gewicht binnenunit32
 • Hoogte / breedte / diepte (cm) buitenunit1380x950x330
 • Gewicht buitenunit96
 • Verwarmingsvermogen (A7/W35)12.0
 • EER (A35/W18)3,3
 • Aansluitspanning buitenunit (volt)400v
 • Zekering buitenunit (ampere)3x16amp
 • Aansluitspanning binnenunit (volt)1x230
 • Zekering binnenunit (ampere)10
 • Systeem soortBivalent
 • Warmwater (combi)Nee, combiketel benodigd

Productinformatie

Montage lucht/water warmtepompsysteem

Uw warmtepomp vakkundig geïnstalleerd

Een warmtepomp van Budgetketel wordt altijd compleet geleverd en vakkundig geïnstalleerd door één van onze eigen installatieteams, want wij houden net als u niet van verrassingen achteraf die extra kosten met zich meebrengen! De levering en werkzaamheden omvatten het volgende;

 • Demonteren en afvoeren oude cv-ketel en materialen. (Bij hergebruik van de cv-ketel in combinatie met de nieuwe warmtepomp als hybride systeem, zal de ketel blijven hangen of worden vervangen met een als meerprijs gekozen combiketel.
 • Vakkundige montage van de nieuwe warmtepomp binnenunit, indien nodig vervangen wij de waterafvoer-, water-, cv-leidingen (de gasleiding en rookgasafvoer wordt overbodig) binnen één meter om het toestel en in de zelfde ruimte, vervangen van de kamerthermostaat en aansluiten op de bestaande 2-draads bedrading;
 • Het warmtepomp buitendeel wordt gemonteerd tegen- of, aan de gevel op begane grond niveau met een leidingset van 7,5 meter. Andere opstellingen ook mogelijk, afhankelijk van situatie tegen meerprijs; 
 • Er dient een elektrische aansluiting te zijn voor de binnenunit en buitenunit met voldoende afgezekerd vermogen. Afhankelijk van het gekozen type zal de afzekerwaarde bepaald worden. Tegen meerprijs kunnen wij deze ook aanbrengen;
 • Besturingsbekabeling tussen warmtepomp binn/buitendeel is inbegrepen;
 • Afvullen warmtepomp met glycolmengsel of koudemiddel afhankelijk van model inbegrepen;
 • Expansievat ;
 • Inlaatcombinatie (alleen bij combi);
 • Overstort-veiligheidsventiel;
 • Benodigde fitting, buis en appendage;
 • Cv-vul-aftapkraan met vulslang;
 • Thermostaat/regeling zoals omschreven;
 • Inbedrijfstelling van de nieuwe warmtepomp, opruimen van de werkplek en afvoeren overtollige materialen, controle op juiste werking en lekkages, instructie en uitleg werking cv-ketel en kamerthermostaat, invullen van het garantieformulier, invullen van oplevering-formulier;
 • Standaard 24 maanden garantie;


 

Aanvullende informatie

 • De nieuwe warmtepomp en thermostaat is ter vervanging van deze onderdelen en worden geïnstalleerd op dezelfde plaats. De aan te sluiten overige onderdelen en leidingen bevinden zich in het zelfde vertrek als de bestaande cv-ketel;
 • Er is een koudwater tapkraan bij het toestel aanwezig, anders meerprijs van € 25;
 • Voor een installatie met exterme boiler of geiser geldt een meerprijs van € 150,00;
 • Wij verlenen geen garantie op materialen die door u (klant) worden aangeleverd;
 • Wij leveren en installeren niet op de wadden-eilanden;
 • Parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever;
 • Er wordt niet aan asbesthoudende materialen gewerkt in verband met welzijn van onze medewerkers, bij twijfel of een oplossing in uw situatie raadpleegt u onze adviseurs;
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap, ladder (goothoogte 5,5 meter) en veiligheidslijn behoren toe de basis uitrusting;
   

Het onderhoud en service voor uw warmtepomp

Een onderhoudsabonnement is bij Budgetketel niet verplicht, maar wij adviseren u uiteraard wel om periodiek onderhoud aan uw warmtepomp te laten uitvoeren. Wij bieden u diverse abonnementen aan. U betaald bij Budgetketel de eerste 24 maanden geen abonnementskosten!

Met een onderhoudsabonnement bent u na garantie periode van 24 maanden verzekerd van hulp bij eventuele storingen, overdag, ’s avonds en in het weekeinde is onze servicedienst paraat. Onze responsietijd bij koude en warmwater storingen bedraagt 4 uur.


 

De garantie bij Budgetketel

Op uw nieuwe warmtepomp krijgt van ons 24 maanden volledige garantie op de door ons geleverde warmtepomp, onderdelen en installatiewerkzaamheden en bij storingen die worden veroorzaakt door een defect aan de warmtepomp. Voor aanvullende onderdelen garanties (indien van toepassing) is het toestel bij Budgetketel in onderhoud en gelden de voorwaarden van de cv-ketel fabrikant. 


Een warmtepomp van Budgetketel, wat mag u verwachten

Budgetketel heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en anders dat de naam wellicht doet denken gaat het ons niet alleen om een lage verkoopprijs. Bij een warmtepomp van Budgetketel kunt u rekenen op een levering en installatie door echte vakmensen die in vaste dienst zijn van Budgetketel en die werken volgens een strak kwaliteitsprotocol, Verder is het aanbod compleet en werken wij alleen met gerenommeerde merken en A-Kwaliteit installatiemateriaal.


Als je rommel maakt, moet je het ook opruimen! Onze monteurs laten uw huis weer netjes achter en nemen al het afval mee en dus ook het karton en piepschuim verpakkingsmateriaal waarmee uw nieuwe warmtepomp is ingepakt.  De inruil van de oude warmtepomp is in de totaalprijs verwerkt en ook de overige materialen mee, u hoeft zich geen zorgen te maken, de monteur is pas klaar als alles weer schoon en netjes is!

 

De oplevering

Tenslotte zullen de monteurs u uitleg geven over uw nieuwe warmtepomp en thermostaat en u ontvangt van hen de volgende documenten;

 • Gebruikshandleiding
 • Energielabel (vanaf medio september 2015)
 • Oplevering en garantiebewijs (digitaal per e-mail)

 

Heeft u nog vragen of aanvullingen

Stel gerust uw vragen aan één van onze adviseurs, wij zijn er immers om u te helpen. Heeft u nog aanvullingen op uw offerte of wilt u een extra onderdelen laten installeren, neem contact met ons op.

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Nefit Enviline bivalent A/W (Split 12.0 B-T) warmtepomp Warmtepomp aan te schaffen door per maand € 132,46 te betalen (dit is € 4,42 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 

Waarom een cv-ketel leasen bij Budgetketel?

Wellicht had u nog helemaal niet nagedacht over de mogelijkheid om uw nieuwe installate te leasen. U kunt u uw ketel ook gewoon in één keer betalen, maar waarom zou u? Er zitten veel voordelen aan lease. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en kunt toch meteen genieten van warmtecomfort én besparing op uw energierekening. De levensduur van een cv-ketel is meestal 10 tot zelfs 15 jaar, dat maakt cv-ketels uitermate geschikt om te leasen. Goed om te weten; u bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel!
 

Vast en toch flexibel

Met het lease concept van Budgetketel uw eigen cv-ketel/installatie voor een vast bedrag per maand en voor een periode van maximaal 120 maanden en toch de mogelijk om op elk moment, zonder boetekosten, het leasecontract in te lossen en te beëindigen. Zo flexibel is het lease concept van Budgetketel! 
 

Voordelen Budgetketel lease t.o.v. huren

 • U bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel/installatie;

 • Lage kosten, al vanaf 18 euro per maand;

 • Optioneel onderhoud en servicekosten inbegrepen voor slechts 8,99 per maand;

 • Vaste lage maandbedragen;

 • Aanbetaling mogelijk, u bepaald dus zelf het lease bedrag;

 • Tussentijds boetevrij af te lossen, u bepaalt dus zelf hoe lang u betaald;

 • Merk onafhankelijk advies door Budgetketel adviseur; 
   

Installatie en service

Alle cv-ketels van Budgetketel worden altijd geïnstalleerd door eigen vakkundige en goed opgeleide installatie-monteurs die uw nieuwe lease ketel met grote zorg installeren. Voor slechts 8,99 per maand sluit u met Budgetketel een onderhoudscontract af, wel zo makkelijk.
 

Betrouwbaar en onafhankelijk

Voor de lease producten heeft Budgetketel een samenwerking met Santander Consumer Finance waardoor wij onafhankelijk zijn met betrekking tot de financiering. Santander is een betrouwbare partij en heeft veel ervaring in allerlei vormen van financieringen en zijn erkend VFN lid. Alle producten voldoen aan de WFT Wet Financieel Toezicht welke worden getoetst door de AFM Autoriteit Financiele Marken. 
 

Meer weten over leasen

Onze adviseurs geven u graag advies over de beste cv-ketel in uw situatie of gebruik de ketelselector© om tot de juiste keuze te komen. Budgetketel klantenservice 088 - 500 6050

 

Rekenvoorbeeld Budgetketel lease
Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld waarbij voor een bedrag van € 1340,00 wordt geleased, het maandbedrag komt dan uit op € 18,00 per maand. 

Apparaat / cv-ketel

 

Totale kredietbedrag

 

Jaarlijks kostenpercentage

 

Debet rentevoet op jaarbasis (vast)

Termijnbedrag per maand

 

Duur kredietovereenkomst

 

Totale door u te betalen bedrag

 

€ 1340 

€ 1340

10,90%

10,90%

€ 18,00

120 maanden

€ 2160,00

 

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag Budgetketel om de voorwaarden en standaard informatieblad. Budgetketel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar. Santander en Budgetketel geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!