Vaillant ecoTEC Pure CW4 VHR 23-28/7-2

Standaard met Vaillant Calormatic 350 thermostaat

De ecoTEC Pure biedt betaalbare Duitse kwaliteit.

Van € 1952,00

€ 1663,00

of lease voor € 24,61 per maand

inclusief montage en 21% BTW

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Vaillant ecoTEC Pure CW4 VHR 23-28/7-2
Combiketel
€ 1.952,00

Betaalwijze

Kies uw betaalwijze: - OF -

Thermostaat

Gratis
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Campagnes en aanbiedingen

Budgetketel koop online deal
€ -289,00

Onderhoudsabonnement

Al onze ketels komen met 15 jaar garantie in combinatie met het Warmte Compleet Contract. Met het Warmte Compleet Contract (WCC) bent u gegarandeerd van onze 24/7 service en wordt het preventief onderhoud periodiek uitgevoerd. Het WCC is een All-In contract en daarmee bent u gegarandeerd dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Meer info

U kunt er voor kiezen om het Warmte Compleet Contract af te kopen, dan betaalt u bij de aanschaf € 99,00 extra

 •   
 •   
 •   

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 1.663,00
Onderhoudsabonnement per maand
€ 8,99
De levering is inclusief: standaard montage, Vaillant Calormatic 350 (wit) klokthermostaat, expansievat, gaskraan, inlaatcombinatie (alleen bij een combiketel) benodigde aansluit- en bevestigingsmateriaal, buis, koppelingen en overige benodigde appendages.

Kenmerken

De Vaillant ecoTEC Pure is een CV-ketel welke inmiddels een aantal jaar te verkrijgen is. Het voordeel hiervan is dat deze CV-ketel een optimale werking kan garanderen en al flink wat ervaring heeft. Zo is deze ketel nu ook uitgerust met een energiezuinige A-label pomp. Bij het ontwerpen van de ecoTEC classic is de focus gelegd op 3 specifieke onderdelen; Efficiëntie, Betrouwbaarheid, Installatie en onderhoudscomfort

Vaillant is een fabrikant met een rijke geschiedenis die begon bij de ontwikkeling van warmwater apparatuur meer dan 125 jaar geleden (bekijk filmpje). Vaillant produceert als Duitse fabrikant zeer hoogwaardige en kwalitatieve producten en is zeer innovatief in de ontwikkeling van nieuwe systemen die over het algemeen een duurzaam karakter hebben. Budgetketel is landelijke Vaillant V-team dealer en geeft standaard 7 jaar garantie op de onderdelen (icm onderhoudscontract)

Weten of deze Vaillant cv-ketel geschikt is in uw situatie? Probeer de intelligente Ketelselector© van Budgetketel of neem contact op met één van onze adviseurs per chat, e-mail of telefonisch op nummer 088-5006050. 

Meer kenmerken

Vermogen verwarming 8,0 - 28,0 kW (80-60° C)
Warmwater XL13,4 l/min (ca. bij 40°C)8,1 l/min (ca. bij 60°C)

Montage en installatie

De prijzen van Budgetketel zijn inclusief standaard montage. Wij vervangen een bestaand VR/HR-wandtoestel voor een nieuwe HR (combi)ketel en vervangen daarbij het leidingwerk tot één meter rond het toestel. Expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie behoren o.a. tot onze standaard levering.

Naast de vakkundige installatie voeren onze installateurs ook nog een uitgebreide veiligheidscontrole uit op de bestaande gasinstallatie en een CO2-meting om de veiligheid voor u optimaal te garanderen. 

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief volgens Cv-ketel Compleet Concept

Kopen of leasen

Wellicht had u nog helemaal niet nagedacht over de mogelijkheid om uw nieuwe installatie te leasen. U kunt u uw ketel ook gewoon in één keer betalen, maar waarom zou u? Er zitten veel voordelen aan lease. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en kunt toch meteen genieten van warmtecomfort én besparing op uw energierekening. De levensduur van een cv-ketel is meestal 10 tot zelfs 15 jaar, dat maakt cv-ketels uitermate geschikt om te leasen. Goed om te weten; u bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel!
 

Vast en toch flexibel

Met het lease concept van Budgetketel, least u uw cv-ketel/installatie voor een vast bedrag per maand en voor een periode van maximaal 120 maanden. Met de mogelijkheid om op elk moment, zonder boetekosten, het leasecontract in te lossen en te beëindigen. Zo flexibel is het lease concept van Budgetketel! 
 

Voordelen Budgetketel lease t.o.v. huren

 • U bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel/installatie;

 • Lage kosten, al vanaf 18 euro per maand;

 • Optioneel onderhoud en servicekosten inbegrepen voor slechts 8,99 per maand;

 • Vaste lage maandbedragen;

 • Aanbetaling mogelijk, u bepaald dus zelf het lease bedrag;

 • Tussentijds boetevrij af te lossen, u bepaalt dus zelf hoe lang u betaald;

 • Merk onafhankelijk advies door Budgetketel adviseur; 
   

Meer informatie over leasen

Kopen: € 1.663,00 Betaling na installatie, binnen 8 dagen
Leasen: € 24,61 p/m Leasetermijn 120 maanden Start betaling na installatie

Service en onderhoud

Bij aankoop van uw nieuwe cv-ketel sluit u ook direct het Budgetketel Warmte Compleet Contract af voor een looptijd van minimaal twee jaar. Het Warmte Compleet Contract (€ 8,99 per maand) geeft u volledige garantie gedurende 15-jarige looptijd en is inclusief onderhoud volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant.

De voordelen in het kort;

 • U krijgt 15 jaar garantie;
 • Geen voorrijkosten;
 • Geen arbeidskosten;
 • Geen materiaalkosten. 

Lees meer over onze onderhoudscontracten >>

Aan het Warmte Compleet Contract zijn contractvoorwaarden van toepassing.

Onderhoud 15 jaar garantie met het Warmte Compleet Contract
Koude storingen Responsetijd binnen 4 uur

Campagnes en aanbiedingen

Laat je oude cv-ketel door Budgetketel vervangen en koop of lease een nieuwe met altijd één of meerdere van onze beste aanbiedingen en/of campagne’s. Bij Budgetketel koopt u voor beste prijs met de hoogste kwaliteitsgarantie. De kortingen zijn al in de totaalprijzen verwerkt.

Kenmerken

De Vaillant ecoTEC Pure CW4 VHR 23-28/7-2 is een CV-ketel welke inmiddels een aantal jaar te verkrijgen is. Het voordeel hiervan is dat deze CV-ketel een optimale werking kan garanderen en al flink wat ervaring heeft. Zo is deze ketel nu ook uitgerust met een energiezuinige A-label pomp. Bij het ontwerpen van de ecoTEC Pure is de focus gelegd op 3 specifieke onderdelen.

 1. Efficient
  De efficiëntie vind u terug in het hoge rendement voor centrale verwarming en warm water wat de CV-ketel behaalt. Ook weet de ecoTEC pure zich gedurende het jaar automatisch aan te passen aan de siezoenen.
   
 2. Betrouwbaar
  Door de jarenlange ervaring van Vaillant zelf, maar ook door de ervaring met de ecoTEC Pure heeft Vaillant deze ketel constant weten te verbeteren. Zo heeft de pure een ijzersterk hydroblok, een onverslijtbare onstekingspen en een unieke RVS (roestvrijstaal) warmtewisselaar. Hierdoor wordt Betrouwbaarheid gewaarborgd.
   
 3. Installatie en onderhoudscomfort
  Het punt waar u als klant op het eerste oog niet veel aan heeft. Omdat de ecoTEC Pure één van de meest compacte ketels is, kan gemakkelijk gemonteerd worden in kleine ruimtes. Zo kunt u de CV-ketel gemakkelijk kwijt in een verloren hoek of zelfs in de keuken. Ook is de ketel voorzien van een duidelijk en overzichtelijk display, zo weet u precies wat de staat is van uw ketel.

Voordelen

 • Energie zuinige A-labelpomp
 • RVS warmte wisselaar
 • Compact model
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Duidelijk display
 • Bij Budgetketel 7 jaar garantie op onderdelen (icm onderhoudscontract)

Een uitgebreid assortiment aan Thermostaten
Vaillant heeft een uitgebreid assortiment aan thermostaten. Bij Budgetketel kunt u kiezen voor verschillende types thermostaten. Standaard leveren wij een gratis klokthermostaat bij iedere CV-ketel. Zo zit er bij de ecoTEC Pure VHR toestellen een Calormatic 350 klokthermostaat. Met deze thermostaat kunt u gemakkelijk een weekprogramma instellen of handmatig de kamertemperatuur wijzigen. Optioneel kunt u ook kiezen voor deze zelfde thermostaat maar dan in de kleur zwart, dit betreft de Calormatic 370 klokthermostaat. Wenst u liever een draadloze klokthermostaat dan kunt u kiezen voor de Calormatic 370 F draadloos of u kiest voor de slimme WiFi Netatmo thermostaat. De Netatmo WiFi thermostaat werkt met een draadloze verbinding via uw netwerk. U kunt de thermostaat bedienen met uw Smartphone of Tablet en op de thermostaat zelf. Zo kunt u ook op het moment dat u niet thuis bent de woonkamer verwarmen of de ketel uit zetten.

(Bij keuze voor een andere thermostaat dan de standaard te leveren thermostaat, kan er een eventuele meerprijs worden berekend.)


Wij zijn “V-team Dealer”
Budgetketel.nl is erkend Vaillant CV-ketel dealer. Daarmee zijn wij onderdeel van V-team dealers van Vaillant. Dit houdt in dat Budgetketel.nl altijd op de hoogte is van ontwikkelingen en veranderingen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd een cv-ketel koopt welke up to date is. Daarnaast kunnen wij altijd altijd de beste deals aanbieden onder de beste garantie termijnen en voorwaarden.

Installatie en service
Budgetketel installeert niet alleen uw nieuwe cv-ketel, maar verricht ook de benodigde service aan uw cv-toestel in geval van storing of preventief onderhoud waarvoor wij zeer interessante abonnementsvormen voor hebben. Kwaliteit en service staan bij Budgetketel op een hoog niveau, met een response tijd van 4 uur bent u verzekert dat na het kopen of leasen van een ketel bij Budgetketel in goede handen bent. Bekijk hier onze abonnementen >>

Vakkundig advies
Is deze Vaillant ecoTec VHR cv-ketel geschikt in uw situatie? Raadpleeg onze adviseurs voor een vakkundig advies of gebruik onze intelligente Ketelselector© om uw juiste keuze te bepalen!

Specificaties

 • MerkVaillant
 • TypeecoTEC Pure CW4 VHR 23-28/7-2
 • SoortCombiketel
 • Modulatiebereik CV (vermogen 80/60'C) (kW)8,0 - 28,0
 • Modulatiebereik CV (vermogen 50/30'C) (kW)8,8 - 29,7
 • Gasverbruik G25 CV (bij 1013 mbar/15'C) (m3/h)3,7
 • Beschermingsgraad vlgs EN 60529IPX4D
 • Gewicht (kg)27,5
 • Hoogte / breedte / diepte (cm)72 x 44 x 33,7
 • Gaskeur HR / SV (label schone verbranding)Ja
 • Gaskeur NZ (label naverwarming zon)Ja
 • Gaskeur HRwwJa
 • Gaskeur CW4
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 40'C) (l/min)13,4
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 60'C) (l/min)8,1
 • Tapdrempel (l/min)!!2!!
 • Maximale tapwater temperatuur (' C)!!65!!
 • ThermostaatVaillant Calormatic 350
 • Onderhoud (Per hoeveel maanden)24
 • Prijs incl. montage en btw (€)1684,00

Productinformatie

Standaard montage

Excellent Plus

Het installatie Concept van Budgetketel!
Het kopen of leasen van een cv-ketel is niet iets wat je dagelijks doet, maak daarom de juiste keuze. Met Budgetketel kiest u voor ruim 80 jaar ervaring, kwaliteit, vakmanschap en veiligheid! Meer informatie over Excellent Plus leest u op onze website. 
 

Het Excellent Plus pakket samengevat, kunt het volgende van ons verwachten;  

 • Demonteren van de oude cv-ketel;
 • Vakkundige montage van de nieuwe cv-ketel als vervangen van uw huidige gaswandketel op basis van standaard vervanging: indien nodig vervangen wij de waterafvoer-, water-, gas- en cv-leidingen en rookgasafvoer buis binnen één meter om het toestel in hetzelfde vertrek, vervangen van de kamerthermostaat en aansluiten op de bestaande 2-draads bedrading;

Het leveren, vervangen en installeren van A-kwaliteit installatiematerialen zoals:

 • Het vervangen van het expansievat;
 • Het vervangen van de inlaatveiligheidscombinatie (alleen bij combiketel);
 • Het vervangen van het overstort-veiligheidsventiel;
 • Het plaatsen van een vul-aftapkraan in de cv-leiding inclusief veilige gewapende vulslang;
 • Het aansluiten van de nieuwe cv-ketel op de bestaande rookgasafvoer/kanaal, Als aansluiten op de bestaande rookgasafvoer niet mogelijk blijkt om veiligheidsredenen, ouderdom of omdat de bestaande rookgasafvoer geen geschikte HR doorvoer is. De rookgasafvoer wordt in een dergelijk geval vervangen tegen een meerprijs van € 125,00 bij standaard vervanging;  
 • Het plaatsen van veiligheidsbeugels aan het rookgaskanaal;
 • Het installeren van de door u bij de installatie aangeschafte kamerthermostaat of het aansluiten van uw bestaande thermostaat als u geen thermostaat heeft gekocht; 
 • Het afvoeren van de oude cv-ketel, deze wordt bij vervanging ons eigendom en wordt milieuvriendelijke verwerkt;
 • Inbedrijfstelling van het nieuwe toestel;
 • Opruimen van de werkplek en afvoeren overtollige materialen;
 • Het afvoeren van karton en piepschuim voor gescheiden milieuvriendelijke verwerking;
 • Controle op juiste werking van het toestel en op eventuele lekkages;
 • Instructie en uitleg werking van uw nieuwe toestel en kamerthermostaat;
 • Veiligheidscontrole: CO2-meting, gaslekdetectie bestaande gasleiding;
 • Invullen van het kwaliteitscontrole en opleveringsdocument;
 • De prijzen van onze cv-ketels zijn standaard inclusief het Budgetketel Warmte Compleet Contract. Dit contract gaat direct na plaatsing van het cv-toestel in en hiervoor worden maandelijks € 8,99 aan abonnementskosten in rekening gebracht. U kunt er voor kiezen om geen contract af te sluiten of deze na twee jaar in te laten gaan. U betaalt dan € 99,00 extra voor uw aankoop. Indien u kiest voor een contract na twee jaar dan zijn de abonnementskosten € 11,39 per maand. U bespaart met het Warmte Compleet Contract direct bij aankoop veel geld op uw onderhoudskosten over een periode van 15 jaar.    

Prijzen, inclusief b.t.w.

 

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Vaillant ecoTEC Pure CW4 VHR 23-28/7-2 Combiketel aan te schaffen door per maand € 24,61 te betalen (dit is € 0,82 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 

Waarom een cv-ketel leasen bij Budgetketel?

Wellicht had u nog helemaal niet nagedacht over de mogelijkheid om uw nieuwe installate te leasen. U kunt u uw ketel ook gewoon in één keer betalen, maar waarom zou u? Er zitten veel voordelen aan lease. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en kunt toch meteen genieten van warmtecomfort én besparing op uw energierekening. De levensduur van een cv-ketel is meestal 10 tot zelfs 15 jaar, dat maakt cv-ketels uitermate geschikt om te leasen. Goed om te weten; u bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel!
 

Vast en toch flexibel

Met het lease concept van Budgetketel uw eigen cv-ketel/installatie voor een vast bedrag per maand en voor een periode van maximaal 120 maanden en toch de mogelijk om op elk moment, zonder boetekosten, het leasecontract in te lossen en te beëindigen. Zo flexibel is het lease concept van Budgetketel! 
 

Voordelen Budgetketel lease t.o.v. huren

 • U bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel/installatie;

 • Lage kosten, al vanaf 18 euro per maand;

 • Optioneel onderhoud en servicekosten inbegrepen voor slechts 8,99 per maand;

 • Vaste lage maandbedragen;

 • Aanbetaling mogelijk, u bepaald dus zelf het lease bedrag;

 • Tussentijds boetevrij af te lossen, u bepaalt dus zelf hoe lang u betaald;

 • Merk onafhankelijk advies door Budgetketel adviseur; 
   

Installatie en service

Alle cv-ketels van Budgetketel worden altijd geïnstalleerd door eigen vakkundige en goed opgeleide installatie-monteurs die uw nieuwe lease ketel met grote zorg installeren. Voor slechts 8,99 per maand sluit u met Budgetketel een onderhoudscontract af, wel zo makkelijk.
 

Betrouwbaar en onafhankelijk

Voor de lease producten heeft Budgetketel een samenwerking met Santander Consumer Finance waardoor wij onafhankelijk zijn met betrekking tot de financiering. Santander is een betrouwbare partij en heeft veel ervaring in allerlei vormen van financieringen en zijn erkend VFN lid. Alle producten voldoen aan de WFT Wet Financieel Toezicht welke worden getoetst door de AFM Autoriteit Financiele Marken. 
 

Meer weten over leasen

Onze adviseurs geven u graag advies over de beste cv-ketel in uw situatie of gebruik de ketelselector© om tot de juiste keuze te komen. Budgetketel klantenservice 088 - 500 6050

 

Rekenvoorbeeld Budgetketel lease
Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld waarbij voor een bedrag van € 1340,00 wordt geleased, het maandbedrag komt dan uit op € 18,00 per maand. 

Apparaat / cv-ketel

 

Totale kredietbedrag

 

Jaarlijks kostenpercentage

 

Debet rentevoet op jaarbasis (vast)

Termijnbedrag per maand

 

Duur kredietovereenkomst

 

Totale door u te betalen bedrag

 

€ 1340 

€ 1340

10,90%

10,90%

€ 18,00

120 maanden

€ 2160,00

 

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag Budgetketel om de voorwaarden en standaard informatieblad. Budgetketel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar. Santander en Budgetketel geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!