LG

Set 12M 4080wp LG NEON II Black 340wp - Enphase zonnepanelen

Van € 6884,27

€ 5689,481

inclusief montage, exclusief BTW

1. Als particulier kunt u zich aanmelden als kleinschalige ondernemer waarmee u de btw (€ 1194,79) op deze installatie kan terugvragen bij de belastingdienst. Uw netto investering is in dit geval het bedrag exclusief btw. Meer informatie over de btw teruggaaf regeling

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Set 12M 4080wp LG NEON II Black 340wp - Enphase zonnepanelen
€ 6.884,27
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Overige kortingen

BTW korting als kleinschalig ondernemer
€ -1.194,79

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 5.689,48 1

U komt wellicht in aanmerking voor financiering via ikinvesteerslim.nl

Met ikinvesteerslim hebben particuliere woningeigenaren én VvE's nu de kans om te investeren in een energiezuinige woning. Meer informatie

Inclusief montage van het zonne-systeem op een pannendak. Alle benodigde installatiematerialen zijn inbegrepen en het systeem wordt werkend aan u opgeleverd.
1. Het factuurbedrag zal € 6.884,27 bedragen. Als particulier kunt u zich aanmelden als kleinschalige ondernemer waarmee u de BTW (€ 1.194,79) voor deze installatie terug kan vragen

Kenmerken

Budgetketel heeft voor u de beste selectie gemaakt van producten die u gegarandeerd een zeer hoog rendement kunnen bieden qua opbrengst, de ruimte op uw dak moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk worden ingevuld en met de LG Neon II Black bieden wij u niet alleen een heel mooi zwart zonnepaneel, maar ook een hele goede opbrengst van 300wp. De productgarantie van dit paneel is 12 jaar en hiermee een van de hoogst gegarandeerde in de markt. Wij hebben speciaal gekozen voor de omvormers van Enphase, deze zorgen namelijk in combinatie met het zonnepaneel voor een ongekend hoog rendement doordat ieder paneel onafhankelijk van elkaar stroom opwekt. De onderlinge prestaties van een paneel beïnvloed niet het gehele systeem. Daarnaast kunnen de Enphase micro-omvormers gemiddeld zo’n 50 tot 100 uur meer stroom opleveren dan een traditionele omvormer, het rendement gaat hiermee dus naar het hoogst mogelijke niveau. Met een Enphase micro-omvormer heeft schaduw op één paneel geen invloed op het complete systeem, haal het meeste uit uw systeem. De productgarantie op Enphase micro-omvormers is 20 jaar.

 

Meer kenmerken

Vermogen systeem 4080 Wattpiek
Garantie paneel Productgarantie 12 jaar 90% opbrengstgarantie de eerste 10 jaar 80% opbrengstgarantie tot het 25e jaar
Garantie omvormer 20 jaar
Verwachte opbrengst Verwachte opbrengst bij optimale situatie 3876 kWh per jaar

Montage en installatie

U koopt u nieuwe zonnepanelen natuurlijk bij Budgetketel, zeker als u al ervaring heeft met Budgetketel weet u dat voor ons de kwaliteit erg belangrijk is. Wij monteren uw nieuwe zonnepanelen veilig en goed en maken gebruik van de beste montage materialen zodat de levensduur ook voor het montage systeem gegarandeerd is. Ook voor de montage van de zonnepanelen gelden natuurlijk onze uneto-vni voorwaarden en onze garantie op het arbeidsloon van 24 maanden.

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief

Financiering via ikinvesteerslim.nl

Particuliere woningeigenaren hebben nu de kans om te investeren in een energiezuinige woning. Investeer en bespaar slim!

Voorbeeldberekening:

Leenbedrag € 6.884,27
Rente 2,60 %
Maandlasten € 65,21
Totale kosten € 7.825,38

Voor de aanschaf van deze LG340N1C (340 WP mono full black) kunt u wellicht een lening aanvragen voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Voor het aanvragen van deze lening dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden.
Om te controleren of u aan de voorwaarden voldoet kunt het aanvraagformulier op bereken.energiebespaarlening.nl/bereken invullen. U kunt dan ook meteen de lening aanvragen. Het geleende bedrag wordt in een bouwdepot gestort.

 

Kenmerken

 

LG NeON Black 2 zonnepanelen


Budgetketel gebruikt voor zijn samengestelde zonnepaneel pakketten ook wel pv-systemen genoemd de nieuwste ontwikkeling van LG, de LG NeON Black 2 panelen, de panelen hebben een geweldige uitstraling door hun volledig zwarte uiterlijk en onderscheiden zich door de wijze van het technische ontwerp.

Door de Cello Technology heeft deze module die met n-type cellen is gefabriceerd een fantastisch uiterlijk en een hoog vermogen. Cello verbetert de prestaties en betrouwbaarheid doordat drie linten in het paneel zijn vervangen door 12 draden, hierdoor is er meer lichtabsorptie en minder stroom verlies wat de performance ten goede komt.

Op de LG NeON Black 2 panelen krijgt u 2 jaar extra productgarantie boven de industriestandaard van 10 jaar. De vermogensgarantie van Pmax voor de LG NeON Black 2 is het 1e jaar: 98%, en na het 2e jaar 0,6% jaarlijkse degradatie, 3) 83,6% voor 25 jaar (Meettolerantie ± 3%)

Al met al een top product met uitzonderlijke goede prestaties. 


 

Met de Enphase micro-omvormer haal je alles eruit wat er in zit!
Dit systeem maakt gebruik van de micro-omvormers van Enphase, deze omvormers halen zeer hoge rendementen dan wel misschien het hoogste rendement wat er te behalen is doordat deze omvormers achter ieder paneel worden geplaatst, hierdoor kan elk paneel het maximale leveren en wordt de totale opbrengst niet bepaald door het slechts renderende paneel. Als er de mogelijkheid is dat er tijdelijke schaduw val is op één of meerder panelen, dat zou dit met een normale omvormer betekenen dat het volledige systeem minder stroom oplevert. Met de micro-omvormers van Enphase beperkt dit zich enkel tot het paneel waar schaduw op valt en hier mee kan tot 25% meer opbrengst worden gegenereerd.

De Enphase micro-omvormers hebben een eigen MPP -tracker die de mogelijkheid biedt om de installatie per paneel uit te lezen op goede werking. Een ander groot voordeel is het aantal zon-uren dat deze micro-omvormers werken, dit levert een fikse rendement verhoging op ten opzichte van conventionele omvormers. Kortom, met Enphase kom je verder.

De standaard garantie op de Enphase micro-omvormers bedraagt 20 jaar!


Met de bijgeleverde Enphase Envoy communicatie gateway heeft u de complete controle over uw systeem, de zonnestroom installatie wordt verbonden met het internet platform van Enphase en hiermee heeft u de gelegenheid voor een complete monitoren van het systeem, immers stelt de elke module en omvormer zich zichtbaar door middel van de internet verbinding. De Envoy maakt gebruik van een Powerline communicatie waardoor extra bekabeling naar de omvormers niet nodig is.

 

Ik investeer slim

Uw nieuwe zonnestroom installatie kopen en/of financieren met de aantrekkelijke financiering mogelijkheden van ikinversteerslim.nl en daarmee slim en comfortabel wonen zonder dat u daar last van heeft. Mogelijk levert de energiebesparing net zoveel op als de besparing van energie en merkt u daar weinig of niets van in uw maandelijkse huishoudboekje. 

De voordelen van deze Energiebespaarlening zijn onder andere;

 • Boetevrij uw lening aflossen;
 • Tot maximaal € 25.000 lenen;
 • de lage rente (2,6% (looptijd 10 jaar) (9-5-2016);


De Energiebespaarlening kan worden gebruikt voor particulieren en VvE’s, voor meer informatie, aanvragen en voorwaarden kijkt u op www.ikinvesteerslim.nl

Specificaties

 • Merk zonnepaneelLG
 • Type zonnepaneelLG340N1C (340 WP mono full black)
 • Vermogen zonnepaneel (per eenheid) in wattpiek340
 • Systeem vermogen in wattpiek4080
 • Aantal panelen12
 • Merk omvormerEnphase
 • Type omvormerIQ7
 • Aantal omvormer(s)12
 • Soort omvormerMicro
 • Montage systeemPannendak
 • Montagekosten€ 810,00
 • Extra elektra groep inbegrepenNee
 • Indicatie meerkosten elektra groep 230v 16 ampere299,00
 • Verwachte opbrengst in kWh op jaarbasis*3876

Productinformatie

Informatie over installatie zonnepanelen

Uw nieuwe zonnepanelen vakkundig geïnstalleerd door Budgetketel!


Montage

Uw nieuwe zonnepanelen systeem wordt door Budgetketel vakkundig en veilig compleet geïnstalleerd op een schuindak met dakpannen. De monteurs van Budgetketel hebben veel ervaring met het leveren en installeren van zonnestroom installaties en hebben al reeds duizenden panelen geïnstalleerd, de installatie omvat de volgende zaken;
 

Op het dak 

 • Het opbouwen van een steiger indien benodigd;
 • Het aanbrengen van aluminium dakhaken van hoogwaardige kwaliteit;
 • Het terugplaatsen van de dakpannen en controleren op waterdichtheid;
 • Het monteren van de aluminium montagerails;
 • Het installeren van de Enphase micro-omvormers, deze worden aan de montagerails vastgezet en zitten dus onder ieder paneel;
 • Het aanbrengen van de Enphase bekabeling langs de montagerails en aan de micro-omvormer, alle stekkers hebben een beveiliging zodat deze niet kunnen losraken;
 • Het monteren van de zonnepanelen op de rails met speciaal ontworpen klemblokken die afhankelijk van het type paneel zwart gelakt of in aluminium kleur zijn.
 • Kopzijden van de montagerails voorzien van afdekkappen
 • Het aanbrengen van een waterdichte lasverbinding onder de panelen gemonteerd aan de montagerails, het aansluiten van een voedingskabel (5 meter) welke de woning in gaat.
 • Voor een opstelling op platdak hebben wij verschillende soorten systemen, er geldt hiervoor dat de prijs op aanvraag is. 


 

In de woning

 • Aansluiten van de voedingskabel vanaf de zonnepanelen op een aanwezige (aparte) elektrogroep van 1x 230v / 16 amperé af-gezekerd of 400v bij grotere systemen;
 • Het plaatsen van de Enphase Envoy control-unit in de meterkast (deze wordt (moet) op dezelfde groep worden geplaatst als de zonnepanelen en bij voorkeur verbonden met een netwerkkabel t.b.v. de internet verbinding of anders met een WiFi verbinding. (zorg er voor dat de WiFi code beschikbaar is)
 • Het aanbrengen van een extra elektrogroep in de meterkast en het aanbrengen van de bekabeling kunnen wij verzorgen vanaf € 299,00 afhankelijk van de situatie. 


 

Op kantoor

Het Enphase systeem wordt gekoppeld aan het Enphase portaal zodat u doormiddel van uw pc of met een app op uw telefoon of iPad precies kunt zien wat de prestaties zijn van uw systeem. Budgetketel kan zelfs op paneelniveau zien hoe de zonnepanelen zelf presteren en kan bij het analyseren heel gericht het systeem in kaart brengen.

 • Het aanmaken van een klantprofiel;
 • Het opbouwen van de systeem lay-out in het Enphase portaal;
 • Het koppelen van de micro-omvormers aan de panelen in de systeem lay-out;
 • Het activeren van het systeem;
 • Het versturen van de activatie en inlog gegevens naar de gebruiker

  

Installatieplan

Het verleg- en installatieplan wordt nader bepaalt maar in deze prijsberekening is er rekening gehouden met een verlegplan waarbij de panelen aaneengesloten op het dak worden geplaatst. Een andere configuratie kan prijswijziging tot gevolg hebben.  

 

Installatieregio

De prijsstelling is gebaseerd op montage in de provincie Zuid-Holland, voor overige provincies reiskosten in overleg. 
 

Wat er niet in zit

 • Als de meterkast wordt vervangen naar de huidige normen en regelgeving bestaat de mogelijkheid dat er zwakke plekken in de installatie zichtbaar worden. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door het toepassen van een aardlekschakelaar. Het herstellen van dergelijke problemen behoren niet tot onze standaard werkzaamheden en worden in overleg als onder meerwerk hersteld;
 • Een fasekoppelaar is niet in de prijs inbegrepen, deze is benodigd bij een 3 fase installatie. 
 • Het aanvragen van vergunningen en andere zaken zoals nuts voorzieningen zijn voor rekening van de opdrachtgever;
 • Aansluit- en/of entree kosten welke door uw energie bedrijf in rekening "kunnen" worden gebracht, zijn voor rekening van de opdrachtgever;
 • Doorvoeren en sparingen door funderingen en betonnen vloeren zijn niet inbegrepen;
 • Hak, breek en sloopwerken alsmede herstelwerk zoals stucwerk, schilderwerk en andere zaken zoals graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen;
 • Opbrengstverlies door een storing of welke andere aard dan ook kunnen niet worden geclaimd bij Budgetketel;
 • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan geschatte opbrengsten van het zonnesysteem; 
 • Lekkage aan het dak welke niet is ontstaan door de installatie van de zonnepanelen valt buiten onze garantie;
 • De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van reserve dakpannen.

 

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Set 12M 4080wp LG NEON II Black 340wp - Enphase zonnepanelen aan te schaffen door per maand € 92,47 te betalen (dit is € 3,08 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!