Remeha

Remeha Tzerra HP 40-5c + Tzerra M 39C Ace CW5

Standaard met Honeywell Round Modulation thermostaat

Van € 7598,00

€ 5460,001

of lease voor € 98,71 per maand

inclusief montage en 21% BTW

1. U kunt voor deze installatie € 1700,00 subsidie aanvragen.
Meer informatie over de Investeringssubsidie Duurzame Energie (iSDE)

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Remeha Tzerra HP 40-5c + Tzerra M 39C Ace CW5
Hybride
€ 7.598,00

Betaalwijze

Kies uw betaalwijze: - OF -

Thermostaat

Gratis
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Campagnes en aanbiedingen

Budgetketel Safety Pack t.w.v. € 149,00 gratis
€ -149,00
Budgetketel koop online deal
€ -289,00

Overige kortingen

ISDE Subsidie KA00054 Remeha Tzerra HP 40-5c
€ -1.700,00

Onderhoudsabonnement

Al onze ketels komen met 15 jaar garantie in combinatie met het Warmte Compleet Contract. Met het Warmte Compleet Contract (WCC) bent u gegarandeerd van onze 24/7 service en wordt het preventief onderhoud periodiek uitgevoerd. Het WCC is een All-In contract en daarmee bent u gegarandeerd dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Meer info

U kunt er voor kiezen om het Warmte Compleet Contract af te kopen, dan betaalt u bij de aanschaf € 99,00 extra

 •   
 •   
 •   

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 5.460,00 1
Onderhoudsabonnement per maand
€ 8,99

U komt wellicht in aanmerking voor financiering via ikinvesteerslim.nl

Met ikinvesteerslim hebben particuliere woningeigenaren én VvE's nu de kans om te investeren in een energiezuinige woning. Meer informatie

De levering is inclusief: standaard montage, rookdakdoorvoer met dakdoorvoerpan (vervangen indien nodig), Remeha iSense klokthermostaat, expansievat met 10 jaar garantie, gaskraan, inlaatcombinatie, installatie van de warmtepomp met 7,5m2 geïsoleerde leiding, glycol, benodigde aansluit- en bevestigingsmateriaal, buis, koppelingen en overige benodigde appendages. (excl. extra elektra groep 230v 16 ampere.

1. Het factuurbedrag zal € 7.160,00 bedragen. U kunt voor deze installatie € 1.700,00 subsidie aanvragen

Kenmerken

De Remeha Tzerra HP 40-5C is een slimme duurzame combinatie van een traditionele HR combiketel in combinatie met een warmtepomp voor het opwekken van energie op een zeer zuinige manier. De warmtepomp behaald een zeer hoog rendement door warmte uit de omgeveingslucht te halen en deze te gebruiken voor het opwarmen van de woning of warm tapwater. Is er meer capaciteit benodig springt de cv-ketel bij zodat u altijd de benodigde warmte krijgt. 

Deze uitvoering is een combinatie van een warmtepomp met een C.O.P. van 4,1 (A7/W35) en een Remeha Tzerra 39 Ace CW5 welke een zeer comfortabele warmwater voorziening geeft.  

Meer kenmerken

Vermogen verwarming 7,7 - 33,8 kW (80-60° C)
Warmwater XL18,3 l/min (ca. bij 40°C)10,5 l/min (ca. bij 60°C)

Montage en installatie

Budgetketel levert en installeert uw nieuwe wamtepomp en cv-ketel vakkundig en compleet. Budgetketel werkt met eigen installatiemonteurs. De levering is zeer compleet, wij houden net als u niet van onaangename verrassingen.  

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief volgens Cv-ketel Compleet Concept

Kopen of leasen

Wellicht had u nog helemaal niet nagedacht over de mogelijkheid om uw nieuwe installatie te leasen. U kunt u uw ketel ook gewoon in één keer betalen, maar waarom zou u? Er zitten veel voordelen aan lease. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en kunt toch meteen genieten van warmtecomfort én besparing op uw energierekening. De levensduur van een cv-ketel is meestal 10 tot zelfs 15 jaar, dat maakt cv-ketels uitermate geschikt om te leasen. Goed om te weten; u bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel!
 

Vast en toch flexibel

Met het lease concept van Budgetketel, least u uw cv-ketel/installatie voor een vast bedrag per maand en voor een periode van maximaal 120 maanden. Met de mogelijkheid om op elk moment, zonder boetekosten, het leasecontract in te lossen en te beëindigen. Zo flexibel is het lease concept van Budgetketel! 
 

Voordelen Budgetketel lease t.o.v. huren

 • U bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel/installatie;

 • Lage kosten, al vanaf 18 euro per maand;

 • Optioneel onderhoud en servicekosten inbegrepen voor slechts 8,99 per maand;

 • Vaste lage maandbedragen;

 • Aanbetaling mogelijk, u bepaald dus zelf het lease bedrag;

 • Tussentijds boetevrij af te lossen, u bepaalt dus zelf hoe lang u betaald;

 • Merk onafhankelijk advies door Budgetketel adviseur; 
   

Meer informatie over leasen

Kopen: € 5.460,00 Betaling na installatie, binnen 8 dagen
Leasen: € 98,71 p/m Leasetermijn 120 maanden Start betaling na installatie

Service en onderhoud

Je nieuwe cv-ketel in combinatie met het Warmte Compleet Contract (WCC) is goedkoper omdat je vanaf de eerste maand start met het betalen van abonnementskosten. Daarnaast is het direct afsluiten van het WCC ook per maand voordeliger, u betaald € 8,99 per maand en krijgt 15 jaar volledige garantie gedurende de looptijd van het contract.  

De voordelen in het kort;

 • U krijgt 15 jaar garantie;
 • Geen voorrijkosten;
 • Geen arbeidskosten;
 • Geen materiaalkosten;
 • Na drie jaar per maand opzegbaar

U kunt ook kiezen om geen WCC contract af te sluiten, u betaald dan de normale aanschafprijs en krijgt 2 jaar volledige garantie. U kunt op een later kiezen voor een all-in abonnement van € 11,39 per maand.

Lees meer over onze onderhoudscontracten >>

 

Onderhoud 15 jaar garantie met het Warmte Compleet Contract
Koude storingen Responsetijd binnen 4 uur

Campagnes en aanbiedingen

Laat je oude cv-ketel door Budgetketel vervangen en koop of lease een nieuwe met altijd één of meerdere van onze beste aanbiedingen en/of campagne’s. Bij Budgetketel koopt u voor beste prijs met de hoogste kwaliteitsgarantie. De kortingen zijn al in de totaalprijzen verwerkt.

Kenmerken

De Remeha Tzerra HP 40-5c kenmerkt zich door de slimme en doordachte combinatie van een warmtepomp en een Tzerra cv-ketel die verkrijgbaar is in de uitvoeringen CW3/4 en CW5 waardoor u het warmwater comfort ook nog eens kunt aanpassen aan uw eigen wensen.

 

Hoe werkt het


Door energie uit de buitenlucht te ontdekken en deze om te zetten naar warmwater wordt onder zeer gunstige conditie’s goedkoper energie gewonnen uit de lucht(elektra) dan uit gas en hiermee wordt de afhankelijk van aardgas fors beperkt, u kunt dan weliswaar niet zonder gas aansluiting, maar de kosten worden hierdoor wel een stuk lager.

De Tzerra HP doet het ook zeer goed in de kabelverbetering van uw woning doordat deze een A-label scoort voor warmwater en een A++ label voor ruimteverwarming kunt u het woning label fors verbeteren.

Voor de cv-ketel wordt de Tzerra Plus M 39C Ace CW5 toegepast welke bijzondere eigenschappen heeft, zo heeft het toestel een warmtewisselaar van gietaluminium die zorgt voor een snelle opwarming tijdens tapwater vraag en dus kortere wachttijden en voor de centrale verwarming doet het toestel precies wat hij moet doen. Deze combinatie wordt altijd met een iSense klokthermostaat geleverd, deze is onder andere nodig om de juiste instellingen te kunnen verzorgen voor de combinatie met de warmtepomp.

 

Aan de binnenzijde van de woning


Wordt een binnendeel geplaatst welke middels een kabel en leidingen aan het buitendeel is verbonden. Het binnendeel is verzien van een regeling en een buffer van 40 litertje in de voet van de zuil is opgenomen, de cv-ketel wordt eveneens op de zuil gemonteerd, maar dan aan de bovenzijde. Alle techniek is netje in de zuil weggewerkt maar prima bereikbaar als dat nodig blijkt.
 

De voordelen

 

 • Verlaging van de EPC en een verbetering van het Energielabel
 • Verlaging van de stookkosten
 • Monoblock warmtepomp, installatie en onderhoud behouft geen STEK-handelingen voor F-gassen.
 • Ingebouwde tank zorgt voor stabiele en geoptimaliseerde warmtepomp bedrijf.
 • Modulair uit te breiden.

 

Een hybride kopen of leasen


Budgetketel is een vooraanstaande leverancier van cv-ketels en duurzame verwarming- en warmwater systemen, de hybride oplossingen van Remeha passen precies in ons plaatje. Budgetketel biedt u de mogelijkheden om deze systemen te kopen of te leasen waarbij u ook kunt kiezen voor een combinatie met aanbetaling en leasen.

 

Kwaliteit verdient Budgetketel


Wij zien de mogelijkheden van de hybride systemen van Remeha als een kwalitatieve uitbreiding van ons assortiment, Budgetketel is immers al zeer lang actief met duurzame systemen en is daarmee ook een voorloper om deze installaties bij iedereen te kunnen aanbieden en te plaatsen.

 

De Service


Budgetketel streeft niet alleen naar de verkoop van deze systemen, onze afdeling service is gespecialiseerd in het onderhoud van dit soort systemen. Zij staan 24 uur per dag klaar om klanten te helpen als er calamiteiten zijn en voeren uiteraard ook de nodige onderhoud beurten uit. Kies een van onze onderhoudsabonnementen die bij u zal passen, bekijk onze abonnementen hier >>


 

Cv-ketel vervanging door de vakmannen van Budgetketel


De referentie’s van Budgetketel zijn uitstekend, anders dan onze naam doet geloven gaan wij niet alleen voor de beste prijs, ons doel is een complete installatie te leveren en te installeren met onze vakmensen, maar ook zeer compleet bieden wij de installatie’s aan, onverwachte kosten zijn vrijwel uitgesloten en willen wij vooraf graag aangeven als deze er zijn. Zo kunt u er op vertrouwen dat Budgetketel ook doet wat het zegt, vele duizenden klanten gingen u voor en zijn stuk voor stuk tevreden.

Laat uw nieuwe cv-ketel dus plaatsen door Budgetketel.

Welke ketel past bij mij


Weet u geen keuze te maken, ziet u van de bomen het bos niet meer? Gebruik onze ketelselector om u te laten adviseren of bel met een adviseur van Budgetketel en laat u informeren over de systemen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Kortom, Budgetketel geeft u ook hulp waar nodig is.  

Energielabel

Het Energielabel voor verwarmingsapparatuur is er in verschillende soorten, hieronder tonen wij u het productlabel welke toehoort aan het toestel. Wordt het toestel gecombineerd met een thermostaat, buffervat, zonneboiler of warmtepomp dan krijg je het pakketlabel welke met de offerte wordt meegestuurd en op de introductie en offerte pagina wordt getoond. Standaard zijn alle toestellen op onze website voorzien van een thermostaat en dus voorzien van een pakketlabel.

 

Specificaties

 • MerkRemeha
 • TypeTzerra HP 40 (Tzerra M 39C Ace CW3)
 • SoortHybride
 • Modulatiebereik CV (vermogen 80/60'C) (kW)7,7 - 33,8
 • Modulatiebereik CV (vermogen 50/30'C) (kW)8,5 - 35,7
 • Gewicht (kg)22+45
 • Hoogte / breedte / diepte (cm)178/37/36
 • Gaskeur CW5
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 40'C) (l/min)18,3
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 60'C) (l/min)10,5
 • Tapdrempel (l/min)1,2
 • ThermostaatRemeha Isense klokthermostaat
 • Onderhoud (Per hoeveel maanden)24
 • Energiezuinige A-Label pompJa

Productinformatie

Installatie over installatie ketel met warmtepomp

 

Uw nieuwe hybride cv-ketel vakkundig geïnstalleerd

Het Cv-ketel Compleet Concept

Een cv-ketel van Budgetketel wordt altijd compleet geleverd en vakkundig geïnstalleerd door één van onze eigen installatieteams, want wij houden net als u niet van verrassingen achteraf die extra kosten met zich meebrengen! De levering en werkzaamheden omvatten het volgende;

 • Demonteren en afvoeren oude cv-ketel en materialen;
 • Vakkundige montage van de nieuwe cv-ketel, indien nodig vervangen wij de waterafvoer-, water-, gas- en cv-leidingen en rookgasafvoer buizen binnen één meter om het toestel en in de zelfde ruimte, vervangen van de kamerthermostaat en aansluiten op de bestaande 2-draads bedrading;
 • Warmtepomp gemonteerd aan de geven met ledingset van 7,5 meter. Andere opstellingen ook mogelijk, afhankelijk van situatie tegen meerprijs; 
 • Voeding warmtepompaangebracht vanaf cv-ketel wcd 16 ampere op bestaande groep;
 • Bekabeling warmtepomp inbegrepen;
 • Afvullen warmtepomp met glycolmengsel inbegrepen;
 • Expansievat met 10 jaar garantie;
 • Inlaatcombinatie (alleen bij combiketel);
 • Overstort-veiligheidsventiel;
 • Benodigde fitting, buis en appendage;
 • Cv-vul-aftapkraan met vulslang;
 • Klokthermostaat;
 • Rookgasdakdoorvoer voor pannendak (lees ook “wat u moet weten over rookgasafvoeren”);
 • Inbedrijfstelling van de nieuwe cv-ketel en warmtepomp, opruimen van de werkplek en afvoeren overtollige materialen, controle op juiste werking en lekkages, instructie en uitleg werking cv-ketel en kamerthermostaat, invullen van het garantieformulier, invullen van oplevering-formulier;
 • Standaard 24 maanden garantie;


 

Aanvullende informatie

 • De nieuwe cv-ketel en thermostaat is ter vervanging van deze onderdelen en worden geïnstalleerd op dezelfde plaats. De aan te sluiten overige onderdelen en leidingen bevinden zich in het zelfde vertrek als de cv-ketel;
 • Een meerprijs is van toepassing voor een Geveldoorvoer (+ €50) een Combidoorvoer (+ €275) of een Rookgasafvoerkanaal (op aanvraag) in plaats van een rookgasdakdoorvoer;
 • Er is een koudwater tapkraan bij het toestel aanwezig, anders meerprijs van € 25;
 • Voor een installatie met extreme boiler of geiser geldt een meerprijs van €75;
 • Wij verlenen geen garantie op materialen die door u (klant) worden aangeleverd;
 • Wij leveren en installeren niet op de wadden-eilanden;
 • Parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever;
 • Er wordt niet aan asbesthoudende materialen gewerkt in verband met welzijn van onze medewerkers, bij twijfel of een oplossing in uw situatie raadpleegt u onze adviseurs;
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap, ladder (goothoogte 5,5 meter) en veiligheidslijn behoren toe de basis uitrusting;


Wat u moet weten over de rookgasafvoer

Een goede rookgasafvoer van een kwaliteitsmerk heeft een gemiddelde levensduur van 15 tot 20 jaar, afhankelijk van het materiaal kan dit ook korter zijn en daarom vervangen wij altijd mits de omstandigheden dit toelaat de bestaande rookgasdakdoorvoer. Onze rookgasdakdoorvoer van Ubbink is van zeer hoge kwaliteit krijgt u geleverd en gemonteerd in ons Cv-ketel Compleet Concept.


Een rookgasafvoer gaat dus in de regel geen twee cv-ketel levens mee, het vervangen is daarom een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden. Let daarom bij het vergelijken van offertes en kopen van een nieuwe cv-ketel op of de rookgasafvoer in de offerte is opgenomen, het komt voor dat u hiervoor soms  € 100 tot € 200 aan meerkosten voor moet betalen.


Budgetketel houdt u niet voor de gek, ook de rookgasdakdoorvoer is dus standaard.

 

Het onderhoud en service voor uw cv-ketel

Een onderhoudsabonnement is bij Budgetketel niet verplicht, maar wij adviseren u uiteraard wel om periodiek onderhoud aan uw cv-ketel te laten uitvoeren. Wij bieden u diverse abonnementen aan maar adviseren u het Budgetketel Comfort All-in abonnement. U betaald bij Budgetketel de eerste 24 maanden geen abonnementskosten!

Met een onderhoudsabonnement bent u na garantie periode van 24 maanden verzekerd van hulp bij eventuele storingen, overdag, ’s avonds en in het weekeinde is onze servicedienst paraat. Onze responsietijd bij koude en warmwater storingen bedraagt 4 uur.


 

De garantie bij Budgetketel

Op uw nieuwe cv-ketel krijgt van ons 24 maanden volledige garantie op de door ons geleverde cv-ketel, onderdelen en installatiewerkzaamheden en bij storingen die worden veroorzaakt door een defect aan de cv-ketel. Voor aanvullende onderdelen garanties (indien van toepassing) is het toestel bij Budgetketel in onderhoud en gelden de voorwaarden van de cv-ketel fabrikant waarvan u de cv-ketel hebt gekozen.

 

Een cv-ketel van Budgetketel, wat mag u verwachten

Budgetketel heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en anders dat de naam wellicht doet denken gaat het ons niet alleen om een lage verkoopprijs. Bij een cv-ketel van Budgetketel kunt u rekenen op een levering en installatie door echte vakmensen die in vaste dienst zijn van Budgetketel en die werken volgens een strak kwaliteitsprotocol, Verder is het aanbod compleet en werken wij alleen met gerenommeerde merken en A-Kwaliteit installatiemateriaal.


Als je rommel maakt, moet je het ook opruimen! Onze monteurs laten uw huis weer netjes achter en nemen al het afval mee en dus ook het karton en piepschuim verpakkingsmateriaal waarmee uw nieuwe cv-ketel is ingepakt.  De inruil van de oude cv-ketel is in de totaalprijs verwerkt en ook de overige materialen mee, u hoeft zich geen zorgen te maken, de monteur is pas klaar als alles weer schoon en netjes is!

 

De oplevering

Tenslotte zullen de monteurs u uitleg geven over uw nieuwe cv-ketel en thermostaat en u ontvangt van hen de volgende documenten;

 • Gebruikshandleiding
 • Energielabel (vanaf medio september 2015)
 • Oplevering en garantiebewijs (digitaal per e-mail)

 

Heeft u nog vragen of aanvullingen

Stel gerust uw vragen aan één van onze adviseurs, wij zijn er immers om u te helpen. Heeft u nog aanvullingen op uw offerte of wilt u een extra onderdelen laten installeren, neem contact met ons op.

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Remeha Tzerra HP 40-5c + Tzerra M 39C Ace CW5 Hybride aan te schaffen door per maand € 98,71 te betalen (dit is € 3,29 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 

Waarom een cv-ketel leasen bij Budgetketel?

Wellicht had u nog helemaal niet nagedacht over de mogelijkheid om uw nieuwe installate te leasen. U kunt u uw ketel ook gewoon in één keer betalen, maar waarom zou u? Er zitten veel voordelen aan lease. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en kunt toch meteen genieten van warmtecomfort én besparing op uw energierekening. De levensduur van een cv-ketel is meestal 10 tot zelfs 15 jaar, dat maakt cv-ketels uitermate geschikt om te leasen. Goed om te weten; u bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel!
 

Vast en toch flexibel

Met het lease concept van Budgetketel uw eigen cv-ketel/installatie voor een vast bedrag per maand en voor een periode van maximaal 120 maanden en toch de mogelijk om op elk moment, zonder boetekosten, het leasecontract in te lossen en te beëindigen. Zo flexibel is het lease concept van Budgetketel! 
 

Voordelen Budgetketel lease t.o.v. huren

 • U bent direct eigenaar van uw nieuwe cv-ketel/installatie;

 • Lage kosten, al vanaf 18 euro per maand;

 • Optioneel onderhoud en servicekosten inbegrepen voor slechts 8,99 per maand;

 • Vaste lage maandbedragen;

 • Aanbetaling mogelijk, u bepaald dus zelf het lease bedrag;

 • Tussentijds boetevrij af te lossen, u bepaalt dus zelf hoe lang u betaald;

 • Merk onafhankelijk advies door Budgetketel adviseur; 
   

Installatie en service

Alle cv-ketels van Budgetketel worden altijd geïnstalleerd door eigen vakkundige en goed opgeleide installatie-monteurs die uw nieuwe lease ketel met grote zorg installeren. Voor slechts 8,99 per maand sluit u met Budgetketel een onderhoudscontract af, wel zo makkelijk.
 

Betrouwbaar en onafhankelijk

Voor de lease producten heeft Budgetketel een samenwerking met Santander Consumer Finance waardoor wij onafhankelijk zijn met betrekking tot de financiering. Santander is een betrouwbare partij en heeft veel ervaring in allerlei vormen van financieringen en zijn erkend VFN lid. Alle producten voldoen aan de WFT Wet Financieel Toezicht welke worden getoetst door de AFM Autoriteit Financiele Marken. 
 

Meer weten over leasen

Onze adviseurs geven u graag advies over de beste cv-ketel in uw situatie of gebruik de ketelselector© om tot de juiste keuze te komen. Budgetketel klantenservice 088 - 500 6050

 

Rekenvoorbeeld Budgetketel lease
Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld waarbij voor een bedrag van € 1340,00 wordt geleased, het maandbedrag komt dan uit op € 18,00 per maand. 

Apparaat / cv-ketel

 

Totale kredietbedrag

 

Jaarlijks kostenpercentage

 

Debet rentevoet op jaarbasis (vast)

Termijnbedrag per maand

 

Duur kredietovereenkomst

 

Totale door u te betalen bedrag

 

€ 1340 

€ 1340

10,90%

10,90%

€ 18,00

120 maanden

€ 2160,00

 

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag Budgetketel om de voorwaarden en standaard informatieblad. Budgetketel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar. Santander en Budgetketel geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!