Thermostaten

Cv-ketel vervangen? Daar hoort ook een slimme thermostaat bij! Remeha heeft verschillende thermostaten waarvan de iSense klokthermostaat standaard bij d levering is inbegrepen maar andere modelen ook mogelijk zijn, hieronder een overzicht.  

 

Remeha iSense

iSense-thermostaat

De Remeha iSense is de meest gebruikte klokthermostaat voor de cv-ketels van Remeha. De iSense is een overzichtelijke en duidelijke thermostaat. Met het grote scherm kunt u gemakkelijk de actuele situatie aflezen. Met deze thermostaat heeft u de beschikking over twee klokprogramma's en alternatieve temperatuurregelingen zoals continu dag, zomerstand of openhaard. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden met deze thermostaat, is deze toch éénvoudig te bedienen met 2 drukknoppen en 1 draaiknop.

  • Kleur Remeha iSense: Wit
  • Afmetingen Remeha iSense: 96x144x34 mm (hxbxd)

Remeha iSense RF

iSense-RF-thermostaat (draadloos)

De Remeha iSense is een draadloze klokthermostaat voor de cv-ketels van Remeha. De iSense is een overzichtelijke en duidelijke thermostaat. Met het grote scherm kunt u gemakkelijk de actuele situatie aflezen. Met deze thermostaat heeft u de beschikking over twee klokprogramma's en alternatieve temperatuurregelingen zoals continu dag, zomerstand of openhaard. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden met deze thermostaat, is deze toch éénvoudig te bedienen met 2 drukknoppen en 1 draaiknop.

  • Kleur Remeha iSense: Wit
  • Afmetingen Remeha iSense: 96x144x34 mm (hxbxd)

Nest

Nest

De Nest thermostaat is een slimme wifi thermostaat welke te verbinden is met uw Smartphone of tablet. Bij het ontwerp van de Nest thermostaat is er nadrukkelijk gelet op verbruik van gas, water, en energie. Door de Nest Thermostaat kunt u op een leuke en slimme wijze zo energie zuinig verwarmen. Wanneer u energie en gas bespaart verschijnt er een groen blaadje op uw thermostaat. De Nest Thermostaat is dusdanig slim dat de thermostaat uw gedrag omtrent het verwarmen van de woning bijhoud. Zo past het programma zich aan, aan uw wensen. En wilt u dit verfijnen, dan kan dit eenvoudig via de thermostaat of via de nest app. Via de Nest app kunt u waar u ook bent de temperatuur in huis veranderen, het komt vast wel eens voor dat de verwarming onnodig staat te branden.

  • Kleur Nest: Zwart met grijze rand.
  • Afmetingen Nest: Ø83mm Diepte: 34mm


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen! 

  • Stuur mij een kopie