Atag

ATAG E325EC CW5

Standaard met Honeywell Round Modulation thermostaat

Kies voor de Beste en één van de zuinigste ketels van Nederland!

€ 1635,00

of lease voor € 21,96 per maand

inclusief montage en 21% BTW

Kenmerken

De ATAG E325EC CW5 CV-ketel is één van meest zuinige cv-ketel als het gaat om het verwarmen van het water. De E325EC is voorzien van een extra warmtewisselaar welke in de rookgasafvoer zit verwerkt, deze verwarmt het koude water voordat deze de uiteindelijke wisselaar bereikt en zo tot de 60 graden kan worden verwarmd. Deze werking maakt de ATAG E325EC tot een unieke Cv-ketel.

Budgetketel is officieel ATAG Select Dealer en mag hierdoor een ATAG CV-ketel leveren onder verhoogde garantie voorwaarden. ATAG Verwarming is een bekende fabrikant van CV-ketels. Het bedrijf bestaat sinds 1948 en heeft al veel ervaring opgedaan. ATAG Verwarming richt zich met name op het ontwikkelen en produceren van cv-ketels van hoge kwaliteit en een uitstekend comfort. Dit gaat ATAG erg goed af, en mede door de focus op het gebied van kwaliteit komen de CV-ketels van ATAG al meerdere jaren als beste uit de test van de consumenten bond.

Meer kenmerken

Vermogen verwarming 6,1 - 28,2 kW (80-60° C)
Warmwater XXL17 l/min (ca. bij 38°C)10 l/min (ca. bij 60°C)

Montage en installatie

De prijzen van Budgetketel zijn inclusief standaard montage. Wij vervangen een bestaande VR/HR-wandtoestel voor een nieuwe HR (combi)ketel en vervangen daarbij het leidingwerk tot één meter rond het toestel. Expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie behoren o.a. tot onze standaard levering.

Naast de vakkundige installatie voeren onze installateurs ook nog een uitgebreide veiligheidscontrole uit op de bestaande gasinstallatie en een CO2-meting om de veiligheid voor u en mede huisgenoten optimaal te garanderen. 

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief volgens Cv-ketel Compleet Concept

Kopen of leasen

Bij Budgetketel heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe cv-ketel te kopen of per maand te betalen via ons interessante Lease Plan. Koopt u een nieuwe cv-ketel dan betaald u binnen 8 dagen nadat de installatie is uitgevoerd. Kiest u voor het Budgetketel Lease Plan dan betaald u een vast bedrag per maand voor een periode van 120 maanden. Het Budgetketel Lease Plan* heeft zeer gunstige voorwaarden, u kunt ten alle tijden zonder boetekosten de overeenkomst eindigen en de nog openstaande kosten afrekenen. De cv-ketel wordt uw eigendom. Het Budgetketel Lease plan is ideaal voor als een grote uitgave even niet uitkomt. * BKR controle door de lease-maatschappij

Extra aflossen mogelijk op ieder moment zonder extra kosten!

Leasebedrag 1.635,00
Maandlasten 21,96

Meer over leasen

Kopen: € 1.635,00 Betaling na installatie, binnen 8 dagen
Leasen: € 21,96 p/m Leasetermijn 120 maanden Start betaling na installatie

Service en onderhoud

Bij aankoop van uw nieuwe cv-ketel sluit u ook direct het Budgetketel Warmte Compleet Contract af voor een looptijd van minimaal twee jaar. Het Warmte Compleet Contract (€ 7,99 per maand) geeft u volledige garantie gedurende 15-jarige looptijd en is inclusief onderhoud volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant.

De voordelen in het kort;

 • U krijgt 15 jaar garantie;
 • Geen voorrijkosten;
 • Geen arbeidskosten;
 • Geen materiaalkosten. 

Lees meer over onze onderhoudscontracten >>

Onderhoud 15 jaar garantie met het Warmte Compleet Contract
Koude storingen Responsetijd binnen 4 uur

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

ATAG E325EC CW5
Combiketel
1.635,00
Ik wil:
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Thermostaat

Meer info
0,00

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
1.635,00
De levering is inclusief: standaard montage, Honeywell Round Modulation, expansievat, gaskraan, inlaatcombinatie (alleen bij een combiketel) benodigde aansluit- en bevestigingsmateriaal, buis, koppelingen en overige benodigde appendages.

Kenmerken

De ATAG E325EC is een CW5 toestel en is eind 2014 als beste uit de test van de consumentenbond gekomen, en niet voor de eerste keer. Al jarenlang komen de CV-ketels van ATAG als best en zuinigst uit de test van de consumentenbond. Mede door de uitstekende kwaliteit van de onderdelen en door de zuinige pomp.

De gehele E-Serie van ATAG CV-ketels is uitgerust met een A-label pomp. Deze pomp is uiterst zuinig omdat de pomp zich aanpast aan de warmtebehoefte. Daarnaast is de pomp ook nog eens stiller dan voorheen. Per september 2015 is de A-label pomp verplicht in de nieuwe CV-ketels.

Wij noemen u de belangrijkste voor- en nadelen

Voordelen

 • Energie zuinige A-labelpomp
 • Weersafhankelijke regeling*
 • Hoge kwaliteit RVS onderdelen
 • Lage service kosten
 • EC Types voorzien van een extra warmtewisselaar.
 • Garantie op onderdelen 10 jaar (bij budgetketel)
 • Garantie op de RVS warmtewisselaar 15 jaar
 • Geschikt voor ATAG Solar systeem

* in combinatie met een optionele buitenvoeler.
 

De ATAG E-Serie kunt u bedienen met een ATAG Wize klokthermostaat waarmee u de ketel handmatig kunt bedienen en/of gemakkelijk een programma kunt aanhouden. U kunt uiteraard ook kiezen voor de slimme WiFi ATAG One thermostaat. Deze kunt u via uw smartphone of tablet bedienen. Dit levert een nog hoger rendement doordat u de verwarming gemakkelijk een paar graden lager zet wanneer u niet thuis bent, en gemakkelijk een paar graden hoger zet op het moment dat u weer richting huis gaat. Daarnaast kan de service medewerker van budgetketel van vanaf afstand in uw thermostaat kijken op het moment dat er een storing optreed. Dit kan pas nadat u toestemming hebt gegeven.

Een ketel met een extra warmtewisselaar
De ATAG E325EC is nagenoeg identhiek aan de E325C, het punt waar de EC de C onderscheidt is bij het verwarmen van het tapwater. Door een extra warmtewisselaar wordt het inkomende koud water al verwamt voordat het door de platenwisselaar naar de 60 graden celsius wordt gebracht. Door de extra warmte wisselaar behaald u een uitstekend tapwaterrendement met de EC types van ATAG, mede hierdoor is dit de allerzuinigste CV-ketel in zijn klasse.


Omdat kwaliteit voor Budgetketel.nl vanzelfsprekend is, leveren wij deze ATAG E325EC standaard met 2 jaar installatie garantie, 10 jaar onderdelen garantie en 15 jaar garantie op de ATAG RVS warmtewisselaar. Daarnaast levert budgetketel een expansievat met maar liefst 10 jaar garantie.
 

Wij zijn dé “ATAG Select Dealer”


Budgetketel.nl is een ATAG Select Dealer (ASD). Hierdoor kunnen wij u altijd de nieuwste modellen ATAG CV-ketels aanbieden, met de beste garantievoorwaarden. Zo kunnen wij de E-serie en de Q-serie aanbieden met maar liefst 10 jaar onderdelen garantie.
 

Installatie en service


Budgetketel installeert niet alleen uw nieuwe cv-ketel, maar verricht ook de benodigde service aan uw cv-toestel in geval van storing of preventief onderhoud waarvoor wij zeer interessante abonnementsvormen voor hebben. Kwaliteit en service staan bij Budgetketel op een hoog niveau, met een response tijd van 4 uur bent u verzekert dat na het kopen of leasen van een ketel bij Budgetketel in goede handen bent. Bekijk hier onze abonnementen >>
 

Vakkundig advies


Is deze ATAG E325EC cv-ketel geschikt in uw situatie? Raadpleeg onze adviseurs voor een vakkundig advies of gebruik onze intelligente Ketelselector© om uw juiste keuze te bepalen!
 

Cv-ketel vervangen door Budgetketel


Laat uw oude cv-ketel door Budgetketel vervangen voor een nieuwe ATAG en wij verrassen u door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening, de beste garantie en service die u maar kunt wensen. Budgetketel geeft u de hoogste kwaliteitsgarantie tegen de beste prijs! Voor ketelvervanging bieden wij u de mogelijkheid om te kopen of te leasen.
 

Spoedvervanging oude cv-ketel voor een ATAG


Met spoed u cv-ketel laten vervangen voor een nieuwe ATAG cv- of combiketel? Budgetketel heeft diverse mogelijkheden voor snelle cv-ketel vervanging indien u in de kou zit door mankementen of indien hij helemaal is uitgevallen! Onze adviseur helpt u graag snel verder, vraag vervangingsadvies aan één van onze adviseurs, telefoon 088 - 500 6050

* Test Consumentenbond november 2011
 

Energielabel

Het Energielabel voor verwarmingsapparatuur is er in verschillende soorten, hieronder tonen wij u het productlabel welke toehoort aan het toestel. Wordt het toestel gecombineerd met een thermostaat, buffervat, zonneboiler of warmtepomp dan krijg je het pakketlabel welke met de offerte wordt meegestuurd en op de introductie en offerte pagina wordt getoond. Standaard zijn alle toestellen op onze website voorzien van een thermostaat en dus voorzien van een pakketlabel.

 

Productlabel

Specificaties

 • MerkAtag
 • TypeE325EC
 • SoortCombiketel
 • Ranking ConsumentenbondJa
 • Belasting op bovenwaarde CV (kW)32
 • Belasting op onderwaarde CV (kW)28.8
 • Modulatiebereik CV (vermogen 80/60'C) (kW)6,1 - 28,2
 • Modulatiebereik CV (vermogen 50/30'C) (kW)6.8 - 30.6
 • Gasverbruik G25 CV (bij 1013 mbar/15'C) (m3/h)3.54
 • Beschermingsgraad vlgs EN 60529IPX4D
 • Gewicht (kg)37
 • Hoogte / breedte / diepte (cm)650/500/395
 • Gaskeur HR / SV (label schone verbranding)107 / SV
 • Gaskeur HRwwHRww
 • Gaskeur CWCW5
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 38'C) (l/min)17
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 60'C) (l/min)10
 • Maximale tapwater temperatuur (' C)60
 • ThermostaatAtag Wize klokthermostaat
 • Onderhoud (Per hoeveel maanden)24
 • Prijs incl. montage en btw (€)1999
 • Energiezuinige A-Label pompJa

Productinformatie

Standaard montage

Een cv-ketel van Budgetketel wordt altijd inclusief montage geleverd volgens onderstaande installatieprocedure:

 • Demonteren en afvoeren oude cv-ketel en materialen;
 • Vakkundige montage van de nieuwe cv-ketel, indien nodig vervangen wij de waterafvoer-, water-, gas- en cv-leidingen en rookgasafvoer buis binnen één meter om het toestel in hetzelfde vertrek, vervangen van de kamerthermostaat en aansluiten op de bestaande 2-draads bedrading
 • Installatie in heel Nederland (excl. Wadden Eilanden) door een Budgetketel installatiepartner;
 • Kwalitatief expansievat; 
 • Inlaatcombinatie (alleen bij combiketel);
 • Overstort-veiligheidsventiel;
 • Buis, fittingen en appendages;
 • Vul-aftapkraan in de cv-leiding met vulslang;
 • Thermostaat; 
 • De nieuwe cv-ketel wordt op de bestaande rookgasafvoer aangesloten. Als aansluiten op de bestaande rookgasafvoer niet mogelijk blijkt om veiligheidsredenen, ouderdom of omdat de bestaande rookgasafvoer geen geschikte HR doorvoer is. De rookgasafvoer wordt in een dergelijk geval vervangen tegen een meerprijs van € 125,00 bij standaard vervanging;
 • Inbedrijfstelling van de nieuwe cv-ketel;
 • Opruimen van de werkplek en afvoeren overtollige materialen;
 • Inruil van de bestaande cv-ketel en afval is verwerkt in onze aanbieding;
 • Controle op juiste werking en lekkages, instructie en uitleg werking cv-ketel en kamerthermostaat;
 • Veiligheidscontrole: CO2-meting, gaslekdetectie bestaande gasleiding;
 • Invullen van het kwaliteitscontrole en opleveringsdocument;
 • Standaard 15 jaar garantie met het Budgetketel Warmte Compleet Contract voor € 7,99 per maand.

Prijzen, inclusief b.t.w.

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de ATAG E325EC CW5 Combiketel aan te schaffen door per maand € 21,96 te betalen (dit is € 0,73 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 

De voordelen van het Budgetketel Lease plan

Kiest u voor het Budgetketel Lease plan, dan kiest u voor een fexibele manier van betalen. Uw nieuwe cv-ketel wordt uw eigendom en u betaald per maand een vast bedrag aan rente en aflossing. U betaal minimaal het afgesproken maandtarief of meer indien u versnelt wilt aflossen.

 • Vast bedrag per maand.
 • Geen wijzig van rente of maandbedrag gedurende looptijd.
 • Extra betalingen/aflossing mogelijk zonder boete of kosten.
 • Aflossen mogelijk op ieder moment zonder extra kosten.
 • Woning verbetering, rente kan aftrekbaar zijn.


Budgetketel Comfort Plan


Het Budgetketel Lease plan is pas definitief na kredietcheck door Santander en het ondertekenen van de leaseovereenkomst.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen! 

 • Stuur mij een kopie