Remeha

Remeha Tzerra 39C Plus CW5

Standaard met Remeha iSense thermostaat

Budgetketel, Warmte veilig en vertrouwd

€ 1375,00

of lease voor € 18,47 per maand

inclusief montage en 21% BTW

Kenmerken

De Remeha Tzerra is een zeer compacte combiketel die ontworpen is voor verwarming en warmwaterbereiding. De Remeha Tzerra 39c Plus CW5 is een energiezuinig HR ketel welke voorzien is van een A-label circulatie pomp. Het toestel is erg vriendelijk in onderhoud en biedt uitzonderlijk goede prestaties zoals de snelle reactie bij warmwatervraag waardoor de wacht tot een minimum wordt beperkt en de energiezuinige warmtewisselaar levert zeer constante temperaturen. De Tzerra is bijna overal te plaatsen, hij is zelfs kleiner dan een verhuisdoos en past dus bijvoorbeeld ook in een keukenkastje.

De cv-ketels en andere verwarmingsapparatuur van Remeha is van hoogwaardige kwaliteit, als Nederlandse fabrikant van cv-ketels is Remeha al 80 jaar een van de bekendste en meest innovatieve fabrikant van zowel ketels als duurzame verwarmingsoplossingen die wij ook leveren installeren, Budgetketel is partner van Remeha en tevens landelijke installateur voor Remeha Remeha cv-ketels, zonneboilers en hybride verwarmingssystemen.

Is deze Remeha cv-ketel geschikt voor uw situatie? Probeer de intelligente Ketelselector© van Budgetketel of neem contact op met één van onze adviseurs per chat, e-mail of telefonisch op nummer 088-5006050.

Meer kenmerken

Vermogen verwarming 7,7 - 33,8 kW (80-60° C)
Warmwater XXL18,3 l/min (ca. bij 40°C)10,5 l/min (ca. bij 60°C)

Montage en installatie

De prijzen van Budgetketel zijn inclusief standaard montage. Wij vervangen een bestaande VR/HR-wandtoestel voor een nieuwe HR (combi)ketel en vervangen daarbij het leidingwerk tot één meter rond het toestel. Expansievat, overstortventiel, inlaatcombinatie behoren o.a. tot onze standaard levering.

Naast de vakkundige installatie voeren onze installateurs ook nog een uitgebreide veiligheidscontrole uit op de bestaande gasinstallatie en een CO2-meting om de veiligheid voor u en mede huisgenoten optimaal te garanderen. 

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief volgens Cv-ketel Compleet Concept

Kopen of leasen

Bij Budgetketel heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe cv-ketel te kopen of per maand te betalen via ons interessante Lease Plan. Koopt u een nieuwe cv-ketel dan betaald u binnen 8 dagen nadat de installatie is uitgevoerd. Kiest u voor het Budgetketel Lease Plan dan betaald u een vast bedrag per maand voor een periode van 120 maanden. Het Budgetketel Lease Plan* heeft zeer gunstige voorwaarden, u kunt ten alle tijden zonder boetekosten de overeenkomst eindigen en de nog openstaande kosten afrekenen. De cv-ketel wordt uw eigendom. Het Budgetketel Lease plan is ideaal voor als een grote uitgave even niet uitkomt. * BKR controle door de lease-maatschappij

Extra aflossen mogelijk op ieder moment zonder extra kosten!

Leasebedrag 1.375,00
Maandlasten 18,47

Meer over leasen

Kopen: € 1.375,00 Betaling na installatie, binnen 8 dagen
Leasen: € 18,47 p/m Leasetermijn 120 maanden Start betaling na installatie

Service en onderhoud

Bij aankoop van uw nieuwe cv-ketel sluit u ook direct het Budgetketel Warmte Compleet Contract af voor een looptijd van minimaal twee jaar. Het Warmte Compleet Contract (€ 7,99 per maand) geeft u volledige garantie gedurende 15-jarige looptijd en is inclusief onderhoud volgens de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant.

De voordelen in het kort;

 • U krijgt 15 jaar garantie;
 • Geen voorrijkosten;
 • Geen arbeidskosten;
 • Geen materiaalkosten. 

Lees meer over onze onderhoudscontracten >>

Onderhoud 15 jaar garantie met het Warmte Compleet Contract
Koude storingen Responsetijd binnen 4 uur

Campagnes en aanbiedingen

Laat je oude cv-ketel door Budgetketel vervangen en koop of lease een nieuwe met altijd één of meerdere van onze beste aanbiedingen en/of campagne’s. Bij Budgetketel koopt u voor beste prijs met de hoogste kwaliteitsgarantie. De kortingen zijn al in de totaalprijzen verwerkt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Remeha Tzerra 39C Plus CW5
Combiketel
1.375,00
Ik wil:
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Thermostaat

Meer info
0,00

Campagnes en aanbiedingen

(Actie) Gratis Koolmonoxide- en Rookmelder bij deze Remeha cv-ketel

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
1.375,00
De levering is inclusief: standaard montage, Remeha iSense klokthermostaat, expansievat, gaskraan, inlaatcombinatie (alleen bij een combiketel) benodigde aansluit- en bevestigingsmateriaal, buis, koppelingen en overige benodigde appendages.

Kenmerken

De Remeha Tzerra 39C Plus, behoort tot de klasse CW5. In 2012 kwam Remeha met een compleet nieuwe generatie CV-ketel. De Tzerra kwam tot leven, met het idee een zo krachtig mogelijke ketel, in een zo klein mogelijke behuizing te produceren. En dat is gelukt. Inmiddels is de Tzerra verbeterd en heet nu de “Tzerra plus”. Deze CV-ketel is vernieuwt en voorzien van een energiezuinige A-label warmtepomp, met een modulerende werking. Dit houdt in dat de Tzerra Plus nog zuiniger is geworden, en de temperatuur helemaal zelf kan regelen. De Remeha Tzerra Plus is zeer compact van formaat. Deze ketel kunt u gemakkelijk kwijt in een verloren hoek of in de keuken.

Wij noemen u de belangrijkste voor- en nadelen

Voordelen

 • Veel warm water capaciteit.
 • Extra energiezuinige modulerende pomp
 • Zeer Compact (hxbxd: 55x37x27 cm) en licht in gewicht
 • werking geruisarm
 • Klokthermostaat geeft zelf aan wanneer service nodig is.


Nadelen

 • Ketel heeft geen display


Thermostaat zonder “poespas”
De Remeha Tzerra Plus kunt u bedienen met een Remeha iSense klokthermostaat. De iSense is een duidelijke thermostaat met een groot bedieningsscherm, waar u gemakkelijk de temperatuur handmatig kunt wijzigen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een makkelijk in te stellen weekprogramma, zodat u niet meer naar de thermostaat hoeft om te kijken. De Remeha iSense werkt uitstekend samen met de CV-ketel door de modulerende werking tussen thermostaat en cv-ketel.

Installatie en service
Budgetketel installeert niet alleen uw nieuwe cv-ketel, maar verricht ook de benodigde service aan uw cv-toestel in geval van storing of preventief onderhoud waarvoor wij zeer interessante abonnementsvormen voor hebben. Kwaliteit en service staan bij Budgetketel op een hoog niveau, met een response tijd van 4 uur bent u verzekert dat na het kopen of leasen van een ketel bij Budgetketel in goede handen bent. Bekijk hier onze abonnementen >>

Vakkundig advies
Is deze Remeha Tzerra 39C Plus cv-ketel geschikt in uw situatie? Raadpleeg onze adviseurs voor een vakkundig advies of gebruik onze intelligente Ketelselector© om uw juiste keuze te bepalen.

Een cv-ketel van Budgetketel
Budgetketel wil de beste cv-ketel leverancier van Nederland zijn en blijven en daarom zijn wij trots op het zeer hoge kwaliteitsniveau dat wij onze klanten bieden, het geven van een laagste prijsgarantie is niet moeilijk, maar de laagste prijs bij de hoogste kwaliteit, dat is wat Budgetketel u geeft, hoogste kwaliteitsgarantie! U kunt dus met een gerust hart uw nieuwe Remeha Tzerra cv-ketel bij Budgetketel kopen of leasen, wij leveren en installeren uw nieuwe ketel in heel Nederland.

Energielabel

Het Energielabel voor verwarmingsapparatuur is er in verschillende soorten, hieronder tonen wij u het productlabel welke toehoort aan het toestel. Wordt het toestel gecombineerd met een thermostaat, buffervat, zonneboiler of warmtepomp dan krijg je het pakketlabel welke met de offerte wordt meegestuurd en op de introductie en offerte pagina wordt getoond. Standaard zijn alle toestellen op onze website voorzien van een thermostaat en dus voorzien van een pakketlabel.

 

ProductlabelProductfiche

Specificaties

 • MerkRemeha
 • TypeTzerra Plus CW5
 • SoortCombiketel
 • Modulatiebereik CV (vermogen 80/60'C) (kW)7,7 - 33,8
 • Modulatiebereik CV (vermogen 50/30'C) (kW)8,5 - 35,7
 • Gaskeur CWCW5
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 40'C) (l/min)18,3
 • Aantal liters tapwater per minuut (ca. bij 60'C) (l/min)10,5
 • ThermostaatRemeha iSense klokthermostaat
 • Onderhoud (Per hoeveel maanden)24
 • Prijs incl. montage en btw (€)1720
 • Energiezuinige A-Label pompJa

Productinformatie

Standaard montage

Een cv-ketel van Budgetketel wordt altijd inclusief montage geleverd volgens onderstaande installatieprocedure:

 • Demonteren en afvoeren oude cv-ketel en materialen;
 • Vakkundige montage van de nieuwe cv-ketel, indien nodig vervangen wij de waterafvoer-, water-, gas- en cv-leidingen en rookgasafvoer buis binnen één meter om het toestel in hetzelfde vertrek, vervangen van de kamerthermostaat en aansluiten op de bestaande 2-draads bedrading
 • Installatie in heel Nederland (excl. Wadden Eilanden) door een Budgetketel installatiepartner;
 • Kwalitatief expansievat; 
 • Inlaatcombinatie (alleen bij combiketel);
 • Overstort-veiligheidsventiel;
 • Buis, fittingen en appendages;
 • Vul-aftapkraan in de cv-leiding met vulslang;
 • Thermostaat; 
 • De nieuwe cv-ketel wordt op de bestaande rookgasafvoer aangesloten. Als aansluiten op de bestaande rookgasafvoer niet mogelijk blijkt om veiligheidsredenen, ouderdom of omdat de bestaande rookgasafvoer geen geschikte HR doorvoer is. De rookgasafvoer wordt in een dergelijk geval vervangen tegen een meerprijs van € 125,00 bij standaard vervanging;
 • Inbedrijfstelling van de nieuwe cv-ketel;
 • Opruimen van de werkplek en afvoeren overtollige materialen;
 • Inruil van de bestaande cv-ketel en afval is verwerkt in onze aanbieding;
 • Controle op juiste werking en lekkages, instructie en uitleg werking cv-ketel en kamerthermostaat;
 • Veiligheidscontrole: CO2-meting, gaslekdetectie bestaande gasleiding;
 • Invullen van het kwaliteitscontrole en opleveringsdocument;
 • Standaard 15 jaar garantie met het Budgetketel Warmte Compleet Contract voor € 7,99 per maand.

Prijzen, inclusief b.t.w.

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Remeha Tzerra 39C Plus CW5 Combiketel aan te schaffen door per maand € 18,47 te betalen (dit is € 0,62 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 

De voordelen van het Budgetketel Lease plan

Kiest u voor het Budgetketel Lease plan, dan kiest u voor een fexibele manier van betalen. Uw nieuwe cv-ketel wordt uw eigendom en u betaald per maand een vast bedrag aan rente en aflossing. U betaal minimaal het afgesproken maandtarief of meer indien u versnelt wilt aflossen.

 • Vast bedrag per maand.
 • Geen wijzig van rente of maandbedrag gedurende looptijd.
 • Extra betalingen/aflossing mogelijk zonder boete of kosten.
 • Aflossen mogelijk op ieder moment zonder extra kosten.
 • Woning verbetering, rente kan aftrekbaar zijn.


Budgetketel Comfort Plan


Het Budgetketel Lease plan is pas definitief na kredietcheck door Santander en het ondertekenen van de leaseovereenkomst.


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen! 

 • Stuur mij een kopie